Zdravím všechny, chystáme se v únoru do Dubaje, máte nějaké tipy na levnější ubytování? Jsou místa/čtvrti, kde není dobré hledat hotely? Existuje nějaký dobrý vyhledávač/aplikace na dobré ceny pro hotely? Díky moc. .

Ubytování v Dubaji

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

6 reakcí

Zdravím všechny,

chystáme se v únoru do Dubaje, máte nějaké tipy na levnější ubytování? Jsou místa/čtvrti, kde není dobré hledat hotely? Existuje nějaký dobrý vyhledávač/aplikace na dobré ceny pro hotely?

Díky moc.

0

Zalezi na tom, čo hladate od ubytovania ( blizko mora, Dubai Creek,letisko, obchody -, Khalifa ) . Bol som v Dubaji trikrat. My pri výbere pri takýchto veľkých mestách uprednostnujeme blizkost stanice metra. Dubai je velke mesto, pešo sa daleko nedostanete a v tych teplotach to ani velmi neskusajte smiley. My mame hotel , s ktorym sme boli spokojni. nachadza sa v casti Deira s vybornym napojenim do Creeku, Khalify, velkych obchodnych centier. Metro je 4 minuty peso a dostanete sa nim aj z a na letisko. Hotel sa nachadza v blizskosti Sheik Zayed road, takze aj autobusova doprava je poruke. Nevýhodou je občasný hluk z barov v hoteli, ale to sa nam stalo iba raz ( za 12 dní ) a pri vybere izby na vrchnych podlaziach ste v pohode....da sa to ale vydrzat. Ide o Regent Palace hotel. Ma vseko co mam mat vratane bazena na streche a mileho personalu. Ranajky su OK. Cenovo neviem aku mate predtavu . Nas to v aprili vyslo na 90 €/noc/izba + ranajky. V auguste sme paltili 42€/noc + ranajky. Cenovo dostupny ( v podobnej cene ako Regent Palace Hotel ) je Lavender Hotel. Je naozaj krajsi s lepsimi ranajkami ale s dostupnostou metrom to je horsie. na druhej strane sa nachadza v starsej casti mesta, takze je zaujimave spočinúť aj tu. Neviem, či som naplnil vaše predstavy o lacnejsom ubytovani. My sme si vyberali hotel cez booking. ale skuste aj agoda.com , ce nich som bral ine ubytovania a boli o viac ako 30 % lacnejsie. Dnes vychadza na bookingu Regent hotel na 87€/noc a agoda.com na 78 €/noc.

0 Citovat

Hlavne si treba davat pozor, aby hotel ubytovaval aj nezosobasene pary (tie najlacnejsie zvycajne odmietaju). Vacsina lacnejsich hotelov je vo stvrti Deira, ale ako povedal georgiosko - hlavne ench je to blizko metra (ale zase taxiky su lacne). V cenach su velke rozdiely podla sezony, v sezone su hotely cca 2x drahsie ako v letnych mesiacoch. Ak sa nezadari nejaky error fare, tak treba rata s cca 70 euro/noc (su aj lacnejsie, ale tie hodnotenia...)

0 Citovat

Když jsme byli před vánočními svátky v Dubaji a v Ománu, tak nám nám velmi dobře vycházel Comfort Inn Hotel Deira ***. , byli jsme dvě noci a vše ok, levný čistý, bazén na střeše, supermarket před hotelem, a hlavně cca 3 minuty chůze od přestupní stanice metra.
http://www.mojecesty.com/clanky/postreh ... dubaj.html

S těmi nesezdanými páry je to pravda, některé hotely to tak mají, ale je to vždy jasně napsáno už při bookingu..

0 Citovat

hej to ano, len vela krat sa bookuje kvoli par usetrenym korunam/euram na francuzskych/talianskych/nemeckych serveroch a clovek lahko moze prehliadnut "zakaz" nezosobasenych smiley

0 Citovat

Cenově nejdostupnější ubytování dle mého soudu se nachází v Deiře (např. Al Jawhara Metro Hotel + mnoho dalších, které nejsou ani v bookingu), navíc se v blízkosti nachází Union Metro Station. Některé hotely bývají nealkoholické, takže pokud si člověk koupí na letišti pakl Budweisera, musí ho před recepčními dobře schovat, jinak putuje do skladu:-)

0 Citovat

Děkuju všem za odpovědi, určitě něco z toho využijeme smiley.

0
6 reakcí