Zdravím, rádi bychom s přítelem navštívili Cornwall. Chtěla bych tak posbírat pár rad a tipů ohledně této země, jelikož jsem na internetu moc cestopisů a rad nenašla. Zajímalo by mě hlavně kdy tuto zemi navštívit. Rádi bychom, aby bylo teplo, nejlépe i na koupání. Dále pak doprava, rádi bychom letecky, takže nejlépe tip na nějaké levnější letenky. Chtěli bychom si v Cornwallu půjčit auto, ubytování bychom si zajistili asi přes booking. Tak prosím každého kdo Cornwall navštívil, o jeho zkušenosti, kam se podívat atd...  .

Cornwall, Anglie

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Zdravím,
rádi bychom s přítelem navštívili Cornwall. Chtěla bych tak posbírat pár rad a tipů ohledně této země, jelikož jsem na internetu moc cestopisů a rad nenašla. Zajímalo by mě hlavně kdy tuto zemi navštívit. Rádi bychom, aby bylo teplo, nejlépe i na koupání. Dále pak doprava, rádi bychom letecky, takže nejlépe tip na nějaké levnější letenky. Chtěli bychom si v Cornwallu půjčit auto, ubytování bychom si zajistili asi přes booking. Tak prosím každého kdo Cornwall navštívil, o jeho zkušenosti, kam se podívat atd... smiley

Děkuji moc smiley

0

Teplo na koupání? V Anglii? smiley V červenci a srpnu tam má moře nějakých 17 C max. Počátkem srpna tam bývají surfové závody a s nimi spojený docela slušný hudební festival, pokud by vás to zajímalo (http://www.boardmasters.co.uk).

0
1 reakce