Zdravím, poradíte někdo hotel v Dabaii a Abu Dhabi vhodný pro děti. Jedeme na jarní prázdniny a koupání ( moře / bezén ) je priorita. Rád bych navštívil obě města ( 3 + 4 dny ), ale pouze jeden den v každém městě je určen pro poznávání .... takže hledáme hotel klidně i s horší dostupností. Díky Tomáš .

Dubaj a Abu Dhabi s dětmi

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

4 reakce

Zdravím,

poradíte někdo hotel v Dabaii a Abu Dhabi vhodný pro děti.

Jedeme na jarní prázdniny a koupání ( moře / bezén ) je priorita. Rád bych navštívil obě města ( 3 + 4 dny ), ale pouze jeden den v každém městě je určen pro poznávání .... takže hledáme hotel klidně i s horší dostupností.

Díky Tomáš

0

Dobrý den,
v březnu jsme byli v http://www.loulouabeach.com/ . Hned u moře, s bazénem. Vše bylo v pořádku. Z letiště ca. 20min taxi. 2x denně zajišťuje hotel bezplatný shuttle do centra Dubaje.

0 Citovat

Zalezi spis na ochote investovat. Hotely u more jsou dobre snad vsechny, ale je treba sahnout hluboko do kapsy. Pokud jsou deti vetsi ... asi lepsi svolit z pozadavku a vzit hotel v centru. Jinak levnejsi "more" v sousednich emiratech Sharjah,Ajman, Ras al Khaimah. Ale o jarnakach to taky muze vyjit tak, ze more bude trochu studene a venku bude 20st. Vloni koncem ledna bylo dokonce 15st. Ale muze se stat, ze bude i hezky. V tomto obdobi nikdo nevi. S morem v Dubaji je kazda rada draha. Zvlast v zime, kdy jsou "sezonni" ceny.

0 Citovat

Hodně recenzí zmiňuje že moře je v Dubaji nic moc ....
Co doporučujete? Hledat radši hotel s bazénem než se fixovat na dostupnost pláže ?
Děkuji za vaše postřehy.

Tomáš

0 Citovat

A není lepší popoletět na Srí Lanku... kde je mj. opravdové moře?

0
4 reakce