Ahoj, byl někdo v Indii červen-červenec? Jak je to s počasím? Je lepší v tomto období jet na západní nebo východní pobřeží? Všude píšou o období deštů...  .

Indie v červnu

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

7 reakcí

Ahoj, byl někdo v Indii červen-červenec? Jak je to s počasím? Je lepší v tomto období jet na západní nebo východní pobřeží? Všude píšou o období deštů... smiley

0

no je to sezona dazdov...letenku uz mas kupenu? ono nie len dazd, ale aj pekelne teploty v lete prilis nepomahaju cestovaniu.
mozno pomoze toto:
http://goindia.about.com/od/whattosee/t ... ations.htm
Hlavne ten Ledakh vyzera super

0 Citovat

Nene nemám, ale že je ted ta akce tak přemýšlím... Díky smiley

0 Citovat

Ahoj,

Byl jsem v Indii v roce 2014 červen až září. Hlavně v Udaipuru v Rajasthanu a tam pršelo za celou dobu asi 4 krát. Je to pouštní stát, tak že tam deště moc nečekej (dle mých zkušeností) To stejné platí o Jaipuru i Jodhpuru.
V Agře už je to horší, tam pršelo ale není to nic hrozného. Zaprší odplaví to pár věcí a za dvě tři hodiny je to ok smiley. Takhle může zaprčet dvakrát, třikrát za den. Pak byl den kdy třeba nepršelo vůbec. (Červen)
S teplotou to pro mě bylo vpohodě, je sice kolem 30 stupňu, ale dá se to zvládnout a není to nic vyčerpávajícího. Horší je, když se k tomu přidá velká vhkost, pak se cestuje hůř, ale záleží. Bylo nás víc, někomu to vadilo hodně, mě moc ne smiley
Ve Varanasi pak bylo podobné počasí jako v Agře. (červenec)

Jinak nevím na jad dlouho plánuješ jet, ale Rajasthán je nádherný, jak z hlediska památek, tak i jídlo je vynikajcí;)

P.S. Kdyby si chtěl nějaké podrobnější info co a jak, tak napiš smiley a určitě si náladu nenechej zkazit počasím smiley

0 Citovat

Ja sem byl srpen az konec roku v Bangalore a chcalo sice kazdej den, ale z 90% zacalo prset okolo 10 vecer a skoncilo okolo pulnoci - asi 2x sem zazil ze dojilo i pres den (ale zato poradne, na ulici 30cm vody etc).. Trvalo to zhruba do pulky rijna.. Teplota prijemnych 25-28 (nejvetsi vedro byva unor - kveten)..

Jel bych v lete klidne znova, akorat bych se vyhnul primorskym oblastem.. smiley

0 Citovat

Ahoj, koukám, ze muj dotaz patri asi spis sem, tak prosim o radu zkusene cestovatele. Pulka cervence - Dilli, Jaipur, Agra, Varanasi. Je to rozumny s ohledem na obdobi destu? Diky předem za Vase zkusenosti:-)

0 Citovat

Ahoj, chtěla bych se zeptat na počasí v září - Dilli, Jaipur, Agra, Varanasi.
Děkuji

0 Citovat

Byli jsme loni v září/říjnu. Amritsar, Dillí, Agra, Jaipur - normální vedro, v Bombaji nám pěkně pršelo.
BTW ve vlaku všude větráky, možná až moc. :)

0
7 reakcí