Ahoj, v prosinci se chystáme na 3 týdny na Bali. Nemáte někdo prosím doporučení na lokalitu, kde strávit Silvestra? Vím, že Nový rok slaví jindy, ale přeci jen by mohla být nějaká oblast, na které stojí v tuto dobu být. Děkuji za doporučení. K. .

Silvestr na Bali

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

Ahoj,
v prosinci se chystáme na 3 týdny na Bali. Nemáte někdo prosím doporučení na lokalitu, kde strávit Silvestra? Vím, že Nový rok slaví jindy, ale přeci jen by mohla být nějaká oblast, na které stojí v tuto dobu být. Děkuji za doporučení. K.

0

celkove asi na plazi (treba Gili). V Asii celkove mnohem vice prozivaji cinsky novy rok. Naposledy jsme byli v Singapuru a teda musim rict, ze novorocni ohnostroj byl podobneho razu jako Ignis brunesis smiley jen s bonusem miliardy lidi a dvouhodinove cesty k metru.... priste bych volil asi opravdu plaz.

0 Citovat

Ahoj, v Asii na všech turistickým místech, městech, kde jsou cizinci, slaví normáně Silvestra. A i Nový Lunární rok. Naopak v místech, kde turisté nejsou, na malých městech, vesnicích, výhradně Nový Lunární rok. A Bali je více hinduistické.

0
2 reakce