Začátkem října budeme mít denní stopover v Šanghaji (10:30-0:45). Uvítal bych tipy, jak tento čas efektivně využít, jakou využít dopravu, kde se najíst apod. .

Šanghaj - stopover, kam se podívat

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

4 reakce

Začátkem října budeme mít denní stopover v Šanghaji (10:30-0:45). Uvítal bych tipy, jak tento čas efektivně využít, jakou využít dopravu, kde se najíst apod.

0

Ahoj, nemáš tento stopover při cestě na NZ?

0 Citovat

Ne, z JP.

0 Citovat

shanghaj je na svoje pomery celkom kompaktny, takze z metrom do centra (prip. aspon jednu cestu Maglevom) a dalej metrom do centra.
Celkom mozem suhlasit s tymto guidom - http://www.chinahighlights.com/shanghai ... y-trip.htm
Pearl Tower by som sa si vyhol, ked uz vyhlad, tak skor zo Shanghai Tower alebo "mensich" Jin Mao Tower a Shanghai World Financial Center. ja som bol na Jin Mao, bolo par hodin po burke, viditelnost nekonecna, uplne super.

A stym jedlom - podla toho ci si v Cine uz bol alebo nie... ja som tam vzdy nasiel nejaku zapadnutu vyvarovnu, ci uz v bocnej ulicke na Nanjing rd., alebo pri Yu Garden, kde jedlo stalo par korun, ale okolo hlavncyh atrakcii je dost restuaracii s "normalnym" vyzorom a drahsim menu.

0 Citovat

SDAN ! Jen upresneni - pokud prestupuji na letisti do 24 hodin na jinou linku je to Transfer - pokud zustavam dele jak 24 hodin - pobyt v prestupnim miste cesty je to Stop-over a mezipristani s pokracovanim stejnou linkou je Transit . Takze asi tak.

0
4 reakce