Zdravím!rád předám ověřený kontakt na velmi pěkné ubytování na ostrově La Digue.Dvojlůžkový pokoj (45 m2) + vlastní koupelna s WC (10 m2).Samostatný neprůchozí pokoj s vlastním vchodem a verandou na posezení.Cena: 30USD / osoba + vynikající snídaně v ceně (bohatý ovocný talíř, opečené toasty, domácí papájová marmeláda, máslo, čaj)Pouze 2 osoby.Více informací + fotografie najdete:https://drive.google.com/drive/f...sp=sharingPřidávám aktualizovanou mapku (2019):https://drive.google.com/open?id...WXqnntFFsIHezký den:-)H.jan.kokes@gmail.com .

Seychely !! Levné ubytování La Digue + podrobná MAPA

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

4 reakce

Zdravím!

rád předám ověřený kontakt na velmi pěkné ubytování na ostrově La Digue.

Dvojlůžkový pokoj (45 m2) + vlastní koupelna s WC (10 m2).

Samostatný neprůchozí pokoj s vlastním vchodem a verandou na posezení.

Cena: 30USD / osoba + vynikající snídaně v ceně (bohatý ovocný talíř, opečené toasty, domácí papájová marmeláda, máslo, čaj)

Pouze 2 osoby.

Více informací + fotografie najdete:

https://drive.google.com/drive/f...sp=sharing

Přidávám aktualizovanou mapku (2019):

https://drive.google.com/open?id...WXqnntFFsI

Hezký den:-)

H.

jan.kokes@gmail.com









01-seychelles-fripito.jpg

1

Super info a fotky, díky za to.

0 Citovat

ahoj díky moc za tipy, letos nestíhám kubu bez deště, tak přemýšlím v létě o seychelách. mohl bys prosím poradit ? zamýšlím být cca 10-12 dní, asi na mahé z toho 3-4 na na la digue a případně praslinu.
dá se prosím najíst za normální cenu nebo je to všude palba (nejsem typ co by nakupoval v samoššce a vařil)? pár lidí mi říkalo že mahé není moc pěknej ostrov /pláže) - co si o tom myslíš ty?
dá se případně řešit ubytko na místě? (myslím jestli to není přervaný...)

díky

0 Citovat

díky chlape, moc díky za info, pouvažuju o sey, protože bohužel letos asi karibik nestíhám tak jsem rád za info. musím trochu řešit rozpočet protože to platím za 3 lidi :) tip na ubytko samozřejmě ocením :)

0 Citovat
mechamike napsal(a):

díky chlape, moc díky za info, pouvažuju o sey, protože bohužel letos asi karibik nestíhám tak jsem rád za info. musím trochu řešit rozpočet protože to platím za 3 lidi :) tip na ubytko samozřejmě ocením :)

Vse lze vycist z mapky popr. nebo tady....bohuzel bydleni za dobrou cenu znam jen pro 2 lidi. Pro vice lidi bychom museli vymyslet jinou variantu.

0
4 reakce