Zdravím všechny, rozhodli jsme se uskutečnit v 7 lidech(6 dospělých + 1 dítě) roadtrip z New Yorku na Floridu (Largo). Několik hodin jsem hledal různé atrakce a zajimavé místa (ať už přirodní nebo i jiného druhu),které nejsou úplně obrovskou zajíždkou,ale stojí za to je vidět.  Plánujeme určitě po cestě navštívit Washington. Pokud máte nějakou zkušenost nebo nějaké tipy,co opravdu stojí za to je vidět, byl bych moc vděčný o radu. Děkuju moc.P. .

Roadtrip z NY na Floridu - TIPY

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Zdravím všechny, rozhodli jsme se uskutečnit v 7 lidech(6 dospělých + 1 dítě) roadtrip z New Yorku na Floridu (Largo). Několik hodin jsem hledal různé atrakce a zajimavé místa (ať už přirodní nebo i jiného druhu),které nejsou úplně obrovskou zajíždkou,ale stojí za to je vidět.  Plánujeme určitě po cestě navštívit Washington. Pokud máte nějakou zkušenost nebo nějaké tipy,co opravdu stojí za to je vidět, byl bych moc vděčný o radu. Děkuju moc.P.

0

Ahoj, v NY doporučuju takovou tu klasiku, určitě si nechat dost času na Central Park, dětem by se mohlo líbit muzeum voskových figurín a Coney Island:) nedávno jsem narazila i na tento článek, tak třeba pomůže:) https://estavisa.cz/10-nejzabavn...e-s-detmi/

0
1 reakce