Tak to vypadá, že vyrážíme s Mici na nákup kabelek do New Yorku a rád bych také nějaké boty které k nim budou ladit. Můžete mi doporučit nějaké obchody v centru, nebo v dosahu metra?A pak bych rád nějakou prodejnu oblečení, ale totální hrabárnu. Nepotřebuju nic konkrétního, ale rád se jen tak hrabu a to zejména v dámském spodním prádle. Mám na mysli nějaký podobný řetězec jako je Ross dress for less, ale s pobočkami v NY. Také v dosahu metra.Děkuji .

Kabelky New York

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

6 reakcí

Tak to vypadá, že vyrážíme s Mici na nákup kabelek do New Yorku a rád bych také nějaké boty které k nim budou ladit. Můžete mi doporučit nějaké obchody v centru, nebo v dosahu metra?

A pak bych rád nějakou prodejnu oblečení, ale totální hrabárnu. Nepotřebuju nic konkrétního, ale rád se jen tak hrabu a to zejména v dámském spodním prádle. Mám na mysli nějaký podobný řetězec jako je Ross dress for less, ale s pobočkami v NY. Také v dosahu metra.

Děkuji

0

Kabelky a boty pro Mici jedině na 5th Avenue.

Hrabat se v prádle pak můžeš v Century21 u World Trade Center, dvě metro stanice jsou hned u vchodu.

0 Citovat

Děkuji za informace, ale byl jsem špatně pochopen.

Kabelky a boty jsou pro mě.

Pro Mici bude spodní prádlo. Pokud tedy něco zajímavého vyhrabu a projeví vděčnost.

0 Citovat

Myslím, že se Mici bude muset spokojit se stálou nabídkou ze staršího tématu https://www.cestujlevne.com/disk...-new-yorku

Pro tebe bych doporučil mrknout na 111 Christopher Street, New York, NY 10014, West Village. Pak pošli fotku z kabinky ;)

0 Citovat

Děkuji The Leather Man vypadá dobře.

Myslím, že by se tam dala sehnat i kožená kukla s otvorem na ústa na zip.

Ještě mě napadlo, jestli není někde v NY možnost prohrabovat dámské prádlo již použité.

Nějak mě to víc bere.

0 Citovat

Tak to musíš do Japonska


110827-nakano-broadway-otaku-tokyo-shops-anime-vinyl-toys-7.jpg

0 Citovat

Děkuji, ale v Japonsku jsem byl loni a tyhle automaty mě tam moc nebraly. Nedá se v tom hrabat, kalhotky jsou schovány v kuličce a nedají se předem prohlédnout a nasát vůni. Člověk kupuje vlastně zajíce v pytli.

Budu se tedy muset spokojit pro Mici s hrabáním mezi novými kalhotkami. Když nic nevyhrabu alespoň ušetřím. Stejně si myslím, že by jí prádlo měl kupovat manžel, je to sekretářka.

0
6 reakcí