Zdravím.S přítelem bychom chtěli vyrazit alespon na 2 měsíce (listopad-prosinec) na ostrov Gran Canaria nebo jižní část Tenerife. Věděl by někdo o nějakém ubytovaní? A jaké by byly nejlacinější letenky nejlépe z Brna ale i z Vídně nebo Prahy ? Šel by i přímý let?Díky za jakékoliv rady a informace, je to náš sen se tam podívat a ohřát se v těchto našich zimních měsících:-)  .

Ubytovaní na Kanárských ostrovech na 2 měsíce

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

3 reakce

Zdravím.

S přítelem bychom chtěli vyrazit alespon na 2 měsíce (listopad-prosinec) na ostrov Gran Canaria nebo jižní část Tenerife. Věděl by někdo o nějakém ubytovaní? A jaké by byly nejlacinější letenky nejlépe z Brna ale i z Vídně nebo Prahy ? Šel by i přímý let?

Díky za jakékoliv rady a informace, je to náš sen se tam podívat a ohřát se v těchto našich zimních měsících:-)

0

Ahoj,

dva poslední roky jsem byl v prosinci vždy na cca 10 dnů s kamarády na Tenerife, teplota okolo 25 stupňů, moře na mne studené, někdy hodně foukalo, ale celkově počasí velmi příjemné.

Letěli jsme vždy různě - přes Londýn nebo Brusel s nízkonákladovkami Ryanair, Easyjet ... Napřímo létají Smartwings, ale cena je vyšší (okolo 4000 za jednosměrný let).

Ubytování přes Airbnb - www.airbnb.cz/c/dans348 - vždy bez problémů. Potraviny a nápoje mi přišly na stejné cenové úrovni jako v ČR.

Vzdáleně jsme z Tenerife pracovali, těch cca dvakrát deset dnů nám připadlo přiměřené i na procestování ostrova a příště už jedeme jinam.

Pokud je to váš sen, určitě se bude líbit :)

0 Citovat

Ahoj,

díky moc....to ubytování vypadá parádně..:) skvělý, prosinec a 25 stupnu :) příští rok nám to snad určitě vyjde a ozvu se...:)

0 Citovat

adushka.b napsal(a):

Ahoj,

díky moc....to ubytování vypadá parádně..:) skvělý, prosinec a 25 stupnu :) příští rok nám to snad určitě vyjde a ozvu se...:)

Ake ubytovanie? Ved je to odkaz na referral na airbnb. Alebo mi nieco uslo?

Inak ja mam letenky z Prahy na La Palmu a spat z Tenerife za 1640 Kc na prosinec, ale nie je to priamo. Je to kombinacia Volotei a Easyjetu s prestupmi v Bordeuax a Londyne.

0
3 reakce