Nějaké typy co navštívit v těchto zemích? Zatím to vypadá, že jedu sama, takže hlavně v hlavním městech a jejich okolí. Díky. .

Guatemala - El Salvador - Nikaragua - Kostarika - Panama

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

3 reakce

Nějaké typy co navštívit v těchto zemích? Zatím to vypadá, že jedu sama, takže hlavně v hlavním městech a jejich okolí. Díky.

0

Klidně to najebej ještě tak do 3 vláken, v pohodě...

0 Citovat

V Guatemale sa určite hlavnému mestu, Guatemala City vyhni oblúkom. Nie je to tam uplne bezpečné a ani tam nič moc nie je vidieť.

Odporúčam sa hneď prepraviť do Antigui, je to cca hodina z Guatemala City a cena po smlouvaní je 7-10 usd. Antigua je príjemné, nádherné mesto, z ktorého sa dajú robiť výlety na sopky, do okolných dedín, prípadne aj na jazero Atitlán. Mesto je bezpečné a je tam veľké množstvo pekných hostelov pre cestovateľov :)

0 Citovat

Ahoj. No zrovna hlavnym mestam by som sa asi vyhla, minimalne teda to GC, o Salvadore som tiez nic pekne moc nepocula. My vyrazame za 2 tyzdne do Guatemaly a rovno z letiska si berieme shuttle do Antigua. Tam v hosteloch urcite najdes kopec cestovatelov na rozne vylety.

My mame v plane vystup na Acatenango a Tajumulco (Tajumulco mozes vymenit napr. za San Pedro a popozerat jazero Atitlan), termaly Fuente Georginas, potom Tikal, a cez Semuc Champey naspat do Antigua a odtial zasa shuttlom na letisko. Zda sa, ze je toho malo na 15 dni, ale tie presuny su hrozne casovo narocne.

0
3 reakce