Dobrý den, rozhodli jsme se nečekat na Kathmandu a koupit tyto letenky. Barma nás láká už dlouho. Jen ta Budapešť........ale jsme z Brna, zase taková dálka to není.Můžete něco doporučit ?Dík. .

Doporučení na itinerář a co vidět v Barmě

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

12 reakcí

Dobrý den, rozhodli jsme se nečekat na Kathmandu a koupit tyto letenky. Barma nás láká už dlouho. Jen ta Budapešť........ale jsme z Brna, zase taková dálka to není.

Můžete něco doporučit ?

Dík.

0

Já koupil Bangkok - okolní státy jsou pak levně dostupné lowcosty.

0 Citovat

hod email a poslu ti nas itinerar na 14 dnu v barme

0 Citovat

Sak daj sem ten itinerar ;)

0 Citovat

Hoď to pls sem :) taky jsem se u Maroka hodně inspiroval. Pro mě to slouží hlavně abych viděl, co je ve které zemi reálný stihnout.

0 Citovat

ha, tak soukromou zpravu jsem dostal, ovsem na mem zarizeni neni zobrazovani soukromych zprav podporovano. Pohledam wordovsky dokument s hypertextovymi odkazy a hodim link do dropboxu. Momenticek. Kompletne zpracovano mnou, z historickych duvodu pouzivam sablonu CK Thajsko Travel (ing.Brozik), ktera jiz nejspise davno neexistuje. Je to z roku 2016, jsou tam veskere naklady, verim ze to jde udelat za polovic, ale kdyz cestuji, tak si uzivam a nezenyruju se. https://www.dropbox.com/s/9aqc7e....docx?dl=0

  

Snad bude link fungovat, vkladani linku zde na foru mi pres Firefox take nefunguje....

0 Citovat

link funguje, dík

0 Citovat

super, vulgarity v itinerari ignoruj, bylo to jen pro potrebu nas dvou cestovatelu.

0 Citovat

ještě jednou dík, určitě něco využijeme

0 Citovat

Jsem četl, že někdo žádá doporučení na itinerář  a co vidět v BRNĚ :-)

0 Citovat

Môžeš pozrieť aj môj blog , v Mjanmarsku som precestoval 28 dní :) Článok je väčšinou o výdavkoch ale ak by som mal doporučiť niektoré miesta, tak určite tieto:

Hpa-An a okolie

Výlet na Bilu ostrov pri meste Mawlamyine (niekde sa ostrov volá aj Ogre)

Bagan samozrejme

A nejaký trek - ja som išiel napríklad Kalaw -> Inle ale pekné treky sú aj v Hispaw


http://zapiskycestovatela.sk/mja...estovanie/

0 Citovat

toz Barma i pro Cechoslovaka je srandovne levna, pocet turistu ovsem exponencialne narusta, takze nejvyssi cas si to tam uzit v relativni pohode. Za me top bylo Inle Lake, v Baganu se ubytujte v Old Bagan, ta nova ctvrt je daleko a nic tam krom hotelu neni. Golden Rock super, da se i na otocku z Rangunu, ale je to celkem tak 8 hodin v taxiku. My spali nahore u sutra, ale ten nas hotel bylo moc penez za malo muziky. Ale nabidka ubytka nahore je velmi omezena, tak to zdimaji. Myslim taxal z rangunu k sutru stal 120usd vcetne prespani taxikare v nejakem ubytku pobliz sutru. Penize netreba moc resit, spis zapracujte na itinerari, at minimalizujete dlouhe a unavne presuny. Vnitrostatni lety relativne levne, vsude sezenete taxikare co vas budou chtit prevezt do dalsi destinace. Smlouvejte vzdy a vsude.


0 Citovat

díky za info................Danieli a McLovin.....................už se těším

0
12 reakcí