Hledáme (2 muži, 1 žena) minimalně jednoho spolucestujícího pro cestu do USA v termínu 5.10. až 24.10.2014. Předběžný plán cesty je následující: První část – západ USA (San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, včetně parků). Druhá část – Florida (Miami, Key West, atd.). Třetí část – NYC. Předpokládané náklady 40 až 50tis Kč. V USA jsem již byl, anglicky umím perfektně, takže vhodné i pro nezkušené cestovatele. Letenky plánujem koupit příští týden. .

USA - Kalifornie, Florida a NY

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

9 reakcí

Hledáme (2 muži, 1 žena) minimalně jednoho spolucestujícího pro cestu do USA v termínu 5.10. až 24.10.2014. Předběžný plán cesty je následující: První část – západ USA (San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, včetně parků). Druhá část – Florida (Miami, Key West, atd.). Třetí část – NYC. Předpokládané náklady 40 až 50tis Kč. V USA jsem již byl, anglicky umím perfektně, takže vhodné i pro nezkušené cestovatele. Letenky plánujem koupit příští týden.

0

Ahoj, jsem aupair v USA a mam travel month od 7.10 do 6.11 a planovali jsme, ze za mnou prileti z cr pritel a procestujeme USA. Bohuzel jsem nesehnali nikoho k nam a tak by se to ve dvou celkem prodrazilo, takze jestli by vam nevadilo, ze bychom se pridali? Bydlim cca hodku od New Yorku.

0 Citovat

Zdravím,
cesta by mne zajímala, pokud je to ještě aktuální.Y.

0 Citovat

ahoj,
a ty ses sama nebo mas nekoho jeste k sobe?

0 Citovat

Ahoj holky, aktualni to jeste samozrejme je. Akorat jsme trosku zmenili plan. Z casoveho duvodu jsme vypustili NYC a na vychode planujeme jen Miami, Key West a lodi po Karibiku. Jinak planujem hlavne zapad. Od SF, pres parky a Las Vegas do LA.

0 Citovat

Ahoj..no me jde hlavne o ten roadtrip pres narodni parky a vegas..ja mam omezene vizum takze nemuzu opustit usa,takze nemuzu ny ten karibik...potrebovala bych vedet presny plan s datumy abychom vedeli,jestli se muzeme pridat nebo ne.dekujiiii

0 Citovat

Posli mi na sebe e-mail. Zaslu ti itinerar cesty.

0 Citovat

Kajulii@email.cz dekuju

0 Citovat

Ahoj,múžeš zaslat itinerář, mám zájem.carien@email.cz

0 Citovat

Poslano.

0
9 reakcí