Někdo ve stejném termínu na cestě po Malajsii / Indonésii? 06.10. Praha - Singapur 23.10. Bandar Lampung - Dubaj 26.10. Dubaj - Praha http://cestujlevne.com/emirates-prahy-i ... -9-240-kc/  .

Ležérní putování po Asii - letíte? (6.-26.10.)

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

Někdo ve stejném termínu na cestě po Malajsii / Indonésii?

06.10. Praha - Singapur
23.10. Bandar Lampung - Dubaj
26.10. Dubaj - Praha
http://cestujlevne.com/emirates-prahy-i ... -9-240-kc/ smiley ?

0

Dnes bych mel po dohode s pritelkyni neco koupit, zvazujeme variantu Praha – Jakarta / Bandar Lampung – Praha (nasledne s preletem na Bali a pozemni cestou nazpet), ale ted koukam, ze i zde jsou stale letenky pro 2 za prijemnych 706,60 euro smiley Jsi zatim sam a nebo jeste nekdo?

0 Citovat

Zatím s kámošem, + mi psal ještě jeden pár. Tak na 10 dní chci určitě vypnout, někde u pláže a dobrého jídla smiley

0 Citovat

Tak 6 lidi uz by asi bylo skoro jako maly zajezd smiley

0 Citovat

Spíš větší tlupa smiley Program bych chtěl dodržet libovolný, ale bylo by fajn večer vždy posedět nebo i podniknout sem tam společný výlet. Zkusit se má vše smiley

0 Citovat

Takze ja nakonec letim od 22.9. - 9.10. 2014 z PRG do CGK s navratem z TKG do PRG a planuju jeste sehnat po priletu do CGK neco smer Bali. Jsme 4 (2 chlapi, dve zenske), kdyby nekdo letel stejne, dejte vedet smiley

0 Citovat

Dave, uvazujeme o stejnem terminu a trase. takze kdyby nevadilo mozna by jsme se pridali. zatim tak 50\50. ale dotaz ty reservacni stranky to je jen v nemcine ? zkouseli jsme to reservovat ale nevime co presne a kde....diky D.

0 Citovat

Jasně, není žádný problém smiley
Ano, jen v němčině. Stáhněte si google chrome a nechte si prohlížečem stránku přeložit. Ale není tam nikde nic záludného. smiley

0 Citovat

Tak jsme 4.. kdo dál? smiley

0 Citovat

Ahoj Dave, máme stejný termín. Bylo to narychlo smiley tak jsme zatím neřešili kam dal ze Singapuru. Předloni jsme projeli pevninskou Malajsii a skončili na Lankawi, takže ted bychom rádi spíše někam dolu do Indonésie. Jaké mate plany, rádi se necháme inspirovat, nebo poradit s přelety, připadne se přidáme. Jinak velký obdiv za skvěle stránky a rady!

0 Citovat

Super smiley My zatím nic extra vybráno nemáme.. Budeme to řešit v následujících 2 týdnech pravděpodobně. Nějak domluvíme sedadla, A380 bude naše! smiley

0 Citovat

Tak počítám, jestli "Jelen" jsou dva, je nás už 7 ve stejném termínu, ne? Já jedinej lichej a jedinej z Moravy? smiley

A jak máte let nazpět do Dubaje? Předpokládám, že to všichni máme za těch 370 €, ale jsou tam dvě varianty za stejnou cenu. Já vzal tu druhou, s návratem do Dubaje 24.10. v 5.30h ráno, jakože je lepší se vyspat těch 7 hodin v letadle z Jakarty.

(jiná varianta je návrat do Dubaje o 7 hodin dřív, tj. 23.10. před půlnocí - to ale znamená buď platit +1 noc v Dubaji a navíc hledat dubajskou lokalitu noclehu před půlnocí; nebo "nízkonákladově" předstírat spánek na letišti v Dubaji, což skutečný spánek fakt nebude).

0 Citovat

ÚTERÝ VEČER = konec chyby v tarifu = konec dalším účastníkům smiley

0 Citovat

Hele, ale nezávisle na tom, jestli to ve finále bude opravdu platné (jakože já mám e-ticket Emirates ve stavu "Confirmed", takže na 99% jo), mohli bysme bookovat například na booking.com nebo airbnb.com ty nabídky ubytování, který jsou v Singapuru, Dubaji, Bandaru se "zrušením zdarma" smiley Vy už jste tam někdo byli???
(trochu mě znepokojuje, že z bankovního účtu byl stržen poplatek 589 Kč pro eBookers.at, ale 10.019 Kč za letenku stále čeká v blokacích... Fio/MasterCard)

0 Citovat

Koukni se na Fio ucet dnes, mel by jsi to jiz mit stejne jako ja strzeno smiley

0 Citovat

To mi neřikejte, že běžně v době spořících účtů máte takovou raketu na klasickém účtu smiley já nepředpokládal variantu, že mi zablokují finance a pak si extra stáhnou další.
Resp. asi nezruší blokaci a pak nestáhnou peníze - nebo to máte právě naopak?

ad Singapur - kdo hackne Marina Bay má u mě týden jídlo v Asii zdarma smiley

0 Citovat

Jinak je to přesně jak jsem si myslel, akorát jsem neměl čas to hledat a upravovat.
Tarif opraven nebyl, jen ebookers zablokovali TKG smiley něco větří.

Expedia: http://bit.ly/1l4NOcu

0 Citovat

Myslím to takto:

Máš peníze na účtu, zablokují ti částku. Strhnou si peníze, ale částka v blokacích visí stále. Takže jsi defacto na účtu minus 2x rezervace do té doby, než zmizí blokace.

0 Citovat

Tak u me ve Fio provedli blokaci a muj disponibilni zustatek k pouziti se okamzite o tuto blokaci samozrejme ihned snizil - takze jsem to bral, jakoze uz mi to strhli. Ve skutecnosti ale tyto penize jsou stale na uctu Fio, fyzicky odesly az dnes. Castka k dispozici byla ponizena samozrejme pouze jednou - v prvopocaku po provedene platbe, ne 2x smiley Takze pokud si uz penize spolecnost fyzicky odebere, teprve pote je to videt v konecnem zustatku uctu - jiz predtim je ale videt v disponiblnim zustatku uctu ponizena castka o danou transakci.
Kazdopadne to probehlo, tak doufam, ze uz se nic nepodela, protoze prave kupuju dalsi varku "domestic" letenek smiley

0 Citovat

No já měl zkušenost s nákupem u AZ, a tam jsem měl v blokacích částku a extra stáhnuté peníze navíc... No stále čekám co se bude dít u mě, jen jsem nakrmil ebookers, ale Garuda nějak váhá.

0 Citovat

Garuda mi to strhla dnes, rano byly jiz penize z Fio uctu fuc. Ted jsem zaplatil dalsi 4 ks u Air Asia a ihned to bylo v blokaci, z uctu to zatim nezmizelo, ale disponovat s tim uz nemuzu. Jinak jsem musel udelat platbu kartou mBank, nechtelo mi to brat MasterCard od Fio a netusim proc. Zkousel jsem to 3x a vzdy "declined" a musel jsem delat novou rezervaci...tak jen, aby mi to pozdeji odtud nestrhli smiley

0 Citovat

Jinak jak hledáš svou rezervaci v checkmytrip - musíš zadat kód pro Garudu, pak to rezervaci najde.

0 Citovat

Diky za info, pod kodem GA je to opravdu vse O.K. smiley

0 Citovat

Ahoj cestovatele, pochlubte se plány, rad se nechám inspirovat. Nemel jsem zatím cas řešit pobyt, tak rad využiji tipy aktivnejsich. Neplánujete někdo Flores nebo Sulawesi, nevim jestli to není daleko. Možna ostrovní část Malajsie? Zdravim

0 Citovat

Zastřelte mě...

0