Ahoj,ráda bych si konečně v září udělala dovolenou, ale vzhledem k tomu, že všichni kamarádi už mají po ní, hledám touto cestou :)Jsem vázaná jen termínem mezi 16.-28.9., ale kam vyrazit zatím hledám. Je mi vlastně jedno jestli to bude dovolená v Turecku, na Mallorce, Holandsku, nebo třeba úplně jinde a jestli to bude na 5 nebo na 12 dní :) Ráda bych trochu aktivní dovolenou, tedy určitě i nějaké výlety, ale žádný stres, prostě si to užít, klidně i nějaké wellness :)Je mi 29, jsem z jižních čech a jediné na čem trvám, že spolucestující musí mít trochu pozitivní přístup k životu a nebýt morous :) .

Spolucestující kamkoliv 16.9.-28.9.

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

4 reakce

Ahoj,

ráda bych si konečně v září udělala dovolenou, ale vzhledem k tomu, že všichni kamarádi už mají po ní, hledám touto cestou :)

Jsem vázaná jen termínem mezi 16.-28.9., ale kam vyrazit zatím hledám. Je mi vlastně jedno jestli to bude dovolená v Turecku, na Mallorce, Holandsku, nebo třeba úplně jinde a jestli to bude na 5 nebo na 12 dní :) Ráda bych trochu aktivní dovolenou, tedy určitě i nějaké výlety, ale žádný stres, prostě si to užít, klidně i nějaké wellness :)

Je mi 29, jsem z jižních čech a jediné na čem trvám, že spolucestující musí mít trochu pozitivní přístup k životu a nebýt morous :)


0

nechceš toho málo. podepsán:pesmistický morous

0 Citovat

Leni, co to projednou zkusit sama? Může to být prima relax. Lidí všude potkáš spoustu. Všechny lokality, co jsi napsala, zvládneš i sama jako holka ;)

0 Citovat

Michal napsal(a):

Leni, co to projednou zkusit sama? Může to být prima relax. Lidí všude potkáš spoustu. Všechny lokality, co jsi napsala, zvládneš i sama jako holka ;)


Však pokud se do výběrového řízení nepřihlásí, určitě vyrazím :)

Spíš si říkám, že je občas fajn sdílet s někým cestu a může být i legrace :) Ale než jet s někým, kdo to má jinak, to raději vyrazím sama a budu se seznamovat jen s místními :)

0 Citovat

já bych měla zájem a legrace určitě bude...

0
4 reakce