Šance se limitně blíží nule, leč. Jsme 2 latentní alkoholici a místa na tripech máme hafo, jde nám o snížení ceny privátních transferů a tripů, nic víc. Jestli je s náma prdel, záleží na hladině zbytkového alkoholu. Většinou prdel v dopoledních hodinách s náma moc nebývá.1. Dne 19/2 bereme privátní minivan z Port Princesa do El Nida (Sea Cocoon Hotel, ale neměl by problém vyhodit vás kdekoliv po cestě). Myslím že se další 2-3 spolucestovatelé do 12ti místného auta pohodlně vlezou. Cena: 700PHP per capita - tolik zaplatíte za místo ve sdíleném a naplněném vanu s každou jinou společností.2. Mezi 20.-23.2.2019 budeme podnikat tripy privátní lodí po ostrovech okolo El Nida, moc nového vymyslet nejde, takže budeme víceméně kopírovat itineráře A,B,C,D, které nabízejí úplně všichni. Nejspíš ale vyrazíme s rozbřeskem a proti směru většiny hromadně organizovaných tour. Cena: opět taková, jakou by jste zaplatili za hromadnou tour za osobu. Nejsem žádný vydřiduch. Max 4 další osoby k nám. Howgh!  .

Palawan 19-24/2/2019

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

16 reakcí

Šance se limitně blíží nule, leč. Jsme 2 latentní alkoholici a místa na tripech máme hafo, jde nám o snížení ceny privátních transferů a tripů, nic víc. Jestli je s náma prdel, záleží na hladině zbytkového alkoholu. Většinou prdel v dopoledních hodinách s náma moc nebývá.

1. Dne 19/2 bereme privátní minivan z Port Princesa do El Nida (Sea Cocoon Hotel, ale neměl by problém vyhodit vás kdekoliv po cestě). Myslím že se další 2-3 spolucestovatelé do 12ti místného auta pohodlně vlezou. Cena: 700PHP per capita - tolik zaplatíte za místo ve sdíleném a naplněném vanu s každou jinou společností.


2. Mezi 20.-23.2.2019 budeme podnikat tripy privátní lodí po ostrovech okolo El Nida, moc nového vymyslet nejde, takže budeme víceméně kopírovat itineráře A,B,C,D, které nabízejí úplně všichni. Nejspíš ale vyrazíme s rozbřeskem a proti směru většiny hromadně organizovaných tour. Cena: opět taková, jakou by jste zaplatili za hromadnou tour za osobu. Nejsem žádný vydřiduch. Max 4 další osoby k nám. Howgh!

0

Dane! Kdyby to jen trosku šlo,tak bych tam snad letěl jen proto,aby jsme spolu doplnili hladinku při přesunech. Bohužel je to pro mě ten vůbec nejhorší týden v roce. No pokud se objeví nejaka chybka,tak bych to snad přehodnotil a ozval se ti 😃

0 Citovat

určitě, kdykoliv, cokoliv. Plán - VIE 16/2 12:05 EVA Air (PremEco, třeba se zadaří a opět nás upgradeují do C, ale moc šancí tomu nedávám) - přílet 17/2 7:05 Taipei, pokračovačka v prasečáku Eva 9:10, 11:45 v Manile. Layover 5:55 a pak polomrtví s Air Asia do PPS. Tam 2 noci, 18/2 Sabang s Podzemní řekou. Pak 5 dnů severní Palawan - vide supra. Pak přelet 24/2 Swift Air do Cebu. 24/2 - 5/3 - Bohol a okolí - under construction. 5/3 Eva Air z Cebu do Taipeie, stopover 4 nebo 5 nocí na Taiwanu(itinerary under construction - čaje, onseny, cliffy, Muzeum Čankajšeka etc)  a pak zpět napřímo s Evou do Vídně. Pak odmašťovna asik.....

0 Citovat

To vypadá dobře. Eva air mam rad, ale u nich akce asi nebude :). Kazdopadne to beru v potaz. Momentálně nemám parťáka na cestování,pac ten poslední se blbec oženil a můj plán na příští rok je Jordánsko v dubnu a Kypr s rodinnou v rijnu, ale Asie by mi asi chyběla. Taiwan by se mi taky zamlouval, pac čajové plantáže miluju a jsem velký pic čaje. No budu sledovat akce a kdyby se něco vylouplo,tak vím co vím ;)

0 Citovat

ad Eva Air - mám za to, že jejich PE je jeden z nejlepších produktů cena/výkon na trhu. Plus dvojsedačka u okýnka. Plus odlety z Vídně. Plus žádné rozpůlení letu v Perském zálivu. Plus stopover v Taipei. Plus 777. Plus Hello Kitty. Ale jsme na cestuj levně, tady Filipíny nad 10k jsou rip off. Bohužel stránky www.cestujdrazeadobre.com zatím nejsou v provozu. Stejne jako stranky www.cestujlevneadobre.com

0 Citovat

přesun Port Princesa-El Nido na motorce? Uff, klobouk dolů a vazelínu na prdel!


0 Citovat

můžeš vymyslet samozřejmě lepší věci než výlety A,B,C,...třeba si na Corong Corong pujcit katamarán a na nejbližší okolí v laguně se podívat sám. Na den cca 3000 PHP.  


A na pláže nad El Nidem se nejlépe dostanete na skutru i motorce, teda jestli nebudete furt v lihu :)

0 Citovat

Motorka je tam nejlepší. A jestli tě zajímají tranďáci, zastav se na půl cesty v Roxas - mají tam v místním hotelu svůj klub.

0 Citovat

kristova noho! chraň pánbůh! představa stavu mé zadnice po té cestě na fechtlu a tranďáka mi evokuje hlášku z Pulp Fiction - "tvá prdel pozná středověk"


0 Citovat

Ty mas nápady Nadezdo! To se raději udržovat pod vlivem, než výlet za takovým povyrazenim :)) 

0 Citovat

no ten alkohol a tranďáci to je zase Pařba v Bangkoku alias Hangover 2 či kolik


0 Citovat

Z podobého tripu jsem se dnes vrátil, mohu jedině doporučit. Jen jsem to měl obráceně, tedy trip po Taiwanu první a relax na Filipínách potom. Zkusím napsat o cestování po Taiwanu krátký tripreport, třeba se hodí a bude někomu inspirací, rozhodně je to parádní destinace.

Současně potvrzuji doporučení pro Eva Air. My jako proletáři jsme letěli v Holzklasse, ale dostali na ty dlouhé legy upgrade do PE, která je opravdu fajn a znatelný kvalitativní posun. A nakonec i ten přískok v našem případě na Cebu není úplný dobytčák, naopak díky absenci IFE je místa v letadle dost a servis příkladný. A Hello Kitty už jen pověstný oříšek.  Rovněž Eva Air lounge  v TPE i BKK fajn. V BKK měli i moje oblíbené, výtečné massaman curry. Tedy tento trip,  jak píšeš bych bral zvláště s ornitologem všema deseti, ale termínově mně není přáno.


0 Citovat

tripreport taiwan jest velmi ocekavanym!

0 Citovat

Já bych uvítal report od vás obou pánové a to i na Filipíny. :-)  Taky jsem je letos zvažoval, ale s největší pravděpodobností to dopadne na asijské Bibione, protože mě pár věcí furt odrazovalo. 


@Daniel:

V okolí Cebu máte v plánu jenom Bohol? Siquijor jsi nezvažoval?


@Cali:

Z Filipín jste dali jen Palawan/El Nido? 

0 Citovat

Z Filipín jen Cebu a Camotes... Šlo jen o 5 dnů.

0 Citovat

@toncek:na boholu jen 3 noci bookle nekde u loboc river, sa samanama jiste pojedem a asi 1 noc tam prespime, samozrejme oslob a velrybi zraloci, mozna noc dve omrknout bary a zivot na anda beach.  ale nechci nic bookovat dopredu uz, po dlouhe dobe chceme sbalit bagl a prujet nekam na blinda

0 Citovat

jo, od tripreportu jsem vzdalen asi 4 mesice. zacina samostudium. mame tam 5 dnu a v lp jsou itinerare i na 3 tydny....


2018-12-05-12-49-45.jpg

0
16 reakcí