Ahoj, hledám jedince či více lidí na 4 týdenní trip Indie/Nepál. Mám detailně zpracovanou trasu/rozpočet atd. Dokonce mám už i letenku (možná i jednu navíc - pokud se podaří přepsat za kámoše, který nakonec bohužel nemůže jet). Jsem nekonfliktní, sportovní třiatřicátník. Miluju cestování a dobrodružství. Víc podrobností obratem na hosl.david@seznam.cz .

Indie a Nepál 2019

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

5 reakcí

Ahoj,

hledám jedince či více lidí na 4 týdenní trip Indie/Nepál. Mám detailně zpracovanou trasu/rozpočet atd. Dokonce mám už i letenku (možná i jednu navíc - pokud se podaří přepsat za kámoše, který nakonec bohužel nemůže jet).

Jsem nekonfliktní, sportovní třiatřicátník. Miluju cestování a dobrodružství. Víc podrobností obratem na hosl.david@seznam.cz

0

No přeju hodně štěstí při hledání, ale zrovna to, že máš detailní plán by mě a zřejmě spoustu zkušených cestovatelů moc nelákalo. Ale třeba se pletu. Spíš se ti ozvou ti nezkušení, což většinou není výhra, obzvláště u takových destinací. Ale třeba budeš mít štěstí. Každopádně bych na tvém místě uvedl aspon termín plánované cesty. Přece jenom rok 2019 je široký pojem :-)

0 Citovat

Jo vidíš.... Říjen!
Já cestuju s plánem. Každej má svůj styl :-D

Díky za popřání štěstí :-)

0 Citovat

David Hosl napsal(a):


Já cestuju s plánem. Každej má svůj styl :-D

To jsi mě špatně pochopil.Ja taky cestuji s plánem, minimálně hrubým  :-). Ale prave ze zkušený cestovatel si plány připravuje sam, je to součást cestovani,takze se nerad bude přizpůsobovat cizímu plánu. Ale jak jsem psal, treba budeš mít štěstí.

0 Citovat

Nehledě na to, že to ani často není technicky možné. Pokud se tedy nezačne plánovat společně od začátku, nákupem letenek počínaje. Moc bych to neviděl.

0 Citovat

Nabídka opět platí, termín se blíží. Někdo kdo by se chtěl připojit na celý říjen do Indie a Nepálu?

Nabitej a promyšlenej itinerář se skvělým rozpočtem. Ideální pro někoho kdo se chce jen "svézt", vše ostatní už je zařízené nebo alespoň promyšlené... přijímám nabídky i dotazy :-) tady nebo na hosl.david@seznam.cz
0
5 reakcí