Ahoj, jsme dva, kteří chtějí pokořit nejvyšší horu Islandu Hvannadalshnjúkur (2110 m n.m.). Cestu plánujeme na začátek července cca na 10-11 dní. Na ostrove si chceme půjčit auto 4x4 a podívat se také do duhových hor a celkově si dát výlet kolem ostrova, kde je mnoho co vidět. Nejvyšší hora se dá pro připojené vynechat vzhledem k náročnosti. Jsou potřeba mačky a základní zkušenosti pohybu na ledovci. Výšlap však zabere pouze jeden den a místo toho se dá vymyslet také super program. Pokud chcete inspiraci, jak výlety co naplánuji vypadají se můžete kouknout na cestopisy. Toto bude již 3. round trip kolem ostrova. Klidně pište na mail o.tollinger@gmail.comČas zatím je a určitě se dá dané probrat u piva asi kdekoli v ČR (za mě ideálně v Praze).  Celkové náklady: cca 35.000 CZK (včetně letenky cca 7.000 CZK z Prahy), preferujeme low cost a věřím, ze ve 4 se dá dostat i na 30k za osobuDélka: ideálně 11 dní čistě na ostrově (13 i s cestou) Kdy: ideálně červenec, ale je možný červen i první polovina srpna .

Island: round trip s výšlapem na Hvannadalshnjúkur a přechodem duhových hor

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

0 reakcí

Ahoj, jsme dva, kteří chtějí pokořit nejvyšší horu Islandu Hvannadalshnjúkur (2110 m n.m.). Cestu plánujeme na začátek července cca na 10-11 dní. Na ostrove si chceme půjčit auto 4x4 a podívat se také do duhových hor a celkově si dát výlet kolem ostrova, kde je mnoho co vidět. Nejvyšší hora se dá pro připojené vynechat vzhledem k náročnosti. Jsou potřeba mačky a základní zkušenosti pohybu na ledovci. Výšlap však zabere pouze jeden den a místo toho se dá vymyslet také super program. 
Pokud chcete inspiraci, jak výlety co naplánuji vypadají se můžete kouknout na cestopisy. Toto bude již 3. round trip kolem ostrova. 
Klidně pište na mail o.tollinger@gmail.com
Čas zatím je a určitě se dá dané probrat u piva asi kdekoli v ČR (za mě ideálně v Praze).  


Celkové náklady: cca 35.000 CZK (včetně letenky cca 7.000 CZK z Prahy), preferujeme low cost a věřím, ze ve 4 se dá dostat i na 30k za osobu

Délka: ideálně 11 dní čistě na ostrově (13 i s cestou)

 Kdy: ideálně červenec, ale je možný červen i první polovina srpna


0
0 reakcí