Čus pravdou je že touto krízou netrpí najviac svetová ekonomika ale my cestovatellia!! :D Ja jednoducho nedokážem byť na jednom mieste od toho spôsobu života som si dávno odvikol. Ale treba brať to čo je že. Tak o pár dni keď budem zbalený a mať všetko ready vyrážam na cca dvojtýždňovú cestu po Slovensku. Nemám žiaden plán len sa chcem dostať do Bratislavy severnou cestou cez tatry a spať juh. Keby sa ku mne chcel niekto pridať budem veľmi veľmi rád. Lebo načo sú super zážitky ak ich nie je s kým zdieľať ?? Vyrážam z Košíc ale nabrať spolucestujúceho môžem nabrať na hocijakom mieste po ceste do BA. Spať budeme vonku takže treba spacák teplé oblečenie a tak no a hlavne bike. Btw mám 20 ale nech vek vôbec nie je prekážkou uvítam aj staršieho partnera kľudne aj nad 40. Verím že by sme si to užili. Ak niekto chcete ísť tak fb Viliam Kubička alebo tel 0940303242.   .

Hľadám parťáka na cestu bikom po slovensku

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

3 reakce

Čus pravdou je že touto krízou netrpí najviac svetová ekonomika ale my cestovatellia!! :D Ja jednoducho nedokážem byť na jednom mieste od toho spôsobu života som si dávno odvikol. Ale treba brať to čo je že. Tak o pár dni keď budem zbalený a mať všetko ready vyrážam na cca dvojtýždňovú cestu po Slovensku. Nemám žiaden plán len sa chcem dostať do Bratislavy severnou cestou cez tatry a spať juh. Keby sa ku mne chcel niekto pridať budem veľmi veľmi rád. Lebo načo sú super zážitky ak ich nie je s kým zdieľať ?? Vyrážam z Košíc ale nabrať spolucestujúceho môžem nabrať na hocijakom mieste po ceste do BA. Spať budeme vonku takže treba spacák teplé oblečenie a tak no a hlavne bike. Btw mám 20 ale nech vek vôbec nie je prekážkou uvítam aj staršieho partnera kľudne aj nad 40. Verím že by sme si to užili. Ak niekto chcete ísť tak fb Viliam Kubička alebo tel 0940303242. 

0

Hodne stastia! Nekteri asi by radse sedeli doma a vubec cele obdobi stravili jenom pri pocitace, nekteri se bouri ze to nelze porusovat podminky 'statni karanteny' (ktera uz de-facto ne plati v CR ale tusim na Slovensku je vice 'rezim' (?) . Ja bych sice vyrazil ale ne na kole a pak beze spanku ven :/ :/  

0 Citovat

Diki :D nic ine sa neda robiť no. Na slovensku máme všetko zatvorené vám v čr aspoň tie fitka otvoria :D

0 Citovat

a ani mobil bezne pouzivat, jinak Vas vlada najde? 😆

A, ne, promin/prepac, to plati jen pro tech v karantene. Zatim... :D :D 

0
3 reakce