Řekl bych, že salónek byl snad horší kvality než okolní quite room s playstationem a kinem  .

Singapur T2 - Ambassador Transit lounge

Založil ve fóru Trip reporty z letu

7 reakcí

Řekl bych, že salónek byl snad horší kvality než okolní quite room s playstationem a kinem smiley
Jinak příjemně potěší možnost vyjít ven do slunečnicové zahrady. Sprchy byly pouze za poplatek, fitko jsem nezjišťoval. Co mě zarazilo byl fakt, že zde poprvé striktně dodržují pobyt max 3 hodin.

K jídlu dostatek teplého - od polévky, přes grilovanou zeleninu po různé hlavní chody. Příjemný byl také italský dresing na salát. Nápoje už tolik nepotěšily, soft se dal, ale zbytek - včetně kávy - byl špatný.


0

A co ostatní salonky jsou na podobné úrovni?

0 Citovat

Byli jsme v Plaza Premium Lounge na T 1 a spokojenost. Kuchař vaří cca 3 jídla na objednávku - Singapore Laksa,Hainanese chicken rice atp.Jídelníček tedy typicky místní, ale taky šmrncnutý Japonskem, tuším,že bylo i čerstvé sushi,soba nudle a takové ty jejich dezerty,co jsou hlavně z fazolí smiley Nealka spousta, jediným mínusem je,že alkohol pouze placený. V sobotu v podvečer tam byl klid,málo lidí,že jsme tam byli déle, nikomu nevadilo. Sprchy jsme nezkoušeli, ale jsou zdarma, a taky tam byly takové ty soukromé odpočinkové boxy.

0 Citovat

Poslechl jsem a byli jsme v Plaza Premium Lounge na T 1 jak píše Mandarinka. Sprchy super. Jediný nás zarazilo že při letu tam byl alkohol za poplatek a v sobotu při návratu pivo a víno zdarma.

0 Citovat

Byli jsme tam taky v sobotu a "na sucho". Možná nějaká příjemná novinka.;-)

0 Citovat

Ale když ti nalejou pivo do skleničky na víno tak to je masakr.

0 Citovat

Ale asi bychom nepohrdli;-)

0 Citovat

Nějaká čerstvější zkušenost se salónky na T1? Sprchu bych ocenil. Odlet máme v 02:00 a celý den budeme běhat po městě. :-) Škoda toho pivka :-D 

0
7 reakcí