Hola! Na začátku října se chystám na potápění na jednom z nejzajímavějších míst v Indonésii - kolem ostrova Bunaken. Jelikož tahle destinace ale není k sólo cestovatelům zrovna přátelská co se cen i vyžití týče, rád bych jednoho nebo víc lidí, kteří se tam chystají taky. Šlo by asi o 4 dny potápění. Je mi 27, v JV Asii mám už v "logbooku" 5 měsíců v partě i sólo. Indonésie je moje nejoblíbenější země. Tentokrát tam pojedu v roli průvodce pro rodinu po Bali  .

Potápění u Bunakenu, Sulawesi

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

9 reakcí

Hola! Na začátku října se chystám na potápění na jednom z nejzajímavějších míst v Indonésii - kolem ostrova Bunaken. Jelikož tahle destinace ale není k sólo cestovatelům zrovna přátelská co se cen i vyžití týče, rád bych jednoho nebo víc lidí, kteří se tam chystají taky. Šlo by asi o 4 dny potápění.

Je mi 27, v JV Asii mám už v "logbooku" 5 měsíců v partě i sólo. Indonésie je moje nejoblíbenější země. Tentokrát tam pojedu v roli průvodce pro rodinu po Bali smiley , ale až odjedou domů, bude mi zbývat asi 10 dní na Sulawesi, z čehož bych se právě ty 4 dny chtěl potápět.

Prosím kontaktujte mě tady nebo soukromou zprávou

0

Ahoj !

Tak tahle výprava za potápěním zní fakt skvěle! Sulawesi je můj sen, nejen co se týče potápění, ale i fauny na ostrově.
Doufám, že se na tyhle místa taky jednou podívám. Držím palce při hledání buddyho a určitě udělej nějaký cestopis až se vrátíš, moc ráda si ho přečtu! smiley

0 Citovat

Jestli se nikdo nepřidá, pojedu na svoje oblíbené Komodo smiley

0 Citovat

Ahoj, jen zvedavost, kam na Komodo islands jezdis za potapenim ci krasnym morem? Ktery ostrov? Diky

0 Citovat

Jakožto potápěč mám na výběr ze 2 možností: Labuan Bajo nebo safari na lodi. Existují i potápěčské lodě, které na denních výletech vyzvedávají i lidi bydlící na ostrůvcích, ale tam bych se asi ukousal nudou.

0 Citovat

Mel bych zajem,..(jen nemuzu poslat soukr.zpravu).

0 Citovat

Máš jednu ode mě smiley

0 Citovat

Ja ti nemuzu odepsat..prosim napis mi svuj soukr.mail

0 Citovat

Tak napis na chose.cz zavinac gmail com smiley

0 Citovat

Ahoj.Najde se nekdo kdo by mel zajem se potapet (bali ,sulawesi,komodo me na destinaci nejak nezalezi) v obdobi 1.6.-10.6. Dik Radek

0
9 reakcí