- Fórum
- Trip reporty z letu
- Priority pass
Priority pass
Kutnik šopa. To je zájmu. Zrovna mi i Cali píše, kdy to mám. Tak 5.2. v 11 hod z Prahy. Nechceš se přidat Eremi. Je to pátek. Aspoň se seznámíme :-). Vy si můžete udělat s Calim pěkný den v Ostravě a navštívit Stodolní. Třeba to tam bude zrovna otevřené :-))
Tak dnes dorazil prodloužený bezplatný PP i fyzicky. Tedy za ty prachy u mě dobrý:-) Kdyby se dalo cestovat, tak přímo zlatý:-) Jen upozorňuji milce, že to prodloužení je vidět měsíc před expirací. U mě to je 29.1. a v app i na webu se to objevilo přesně 29.12. a to je i na dopisu.
kluci, kupoval jsem tenkrát PP přes nějakej VISA odkaz za 315usd (pro mě dobrá cena) a zajímalo by mě zda při renew, mi budou účtovat stejnou částku nebo už tu originální co teď mají na webu? díky za info, jejich customer service je strašnej.
tak uz jsem s nima byl v kontaktu, je to tak. Tak jsem ihned zrusil a kaslu na ne, musim rict, ze se mi teda vubec nevyplatil...
Hodně záleží kde a jak často člověk letí. Já se dostal asi na průměr 150kč vstup. Mnohdy člověk nedostane ani to klidnější místo natož občerstvení. Jindy tam přečká celou noc, nají se, osprchuje a hodí do nálady.
U mě ve spoustě případů to bylo jen "vem colu, jeden sendvič a utíkej na gate" :D Takže by bylo lepší si to rovnou koupit v nějakym automatu :D
My jsme naposled plenili salonek na Malte v listopadu, obsluha koukala😂. Deti maji hodne pozadavku....
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!