Z Bratislavy sa to celkom rozlietalo, tak sme vyuzili lacne lety do Aten, tu je zopar poznatkov z vikendu: http://tonicov.tumblr.com/post/131954609751/ateny2015 .

Ateny na vikend

Založil ve fóru Cestopisy

7 reakcí

Z Bratislavy sa to celkom rozlietalo, tak sme vyuzili lacne lety do Aten, tu je zopar poznatkov z vikendu:
http://tonicov.tumblr.com/post/131954609751/ateny2015

0

Diky za report, napsala jsem ti SZ.

0 Citovat

Ahoj, doporucili byste nekdo nejakou hezkou plaz v rozumnem casovem dosahu od centra Aten s pomoci MHD?

0 Citovat

Ahoj, osobně můžu doporučit pláž Kalamaki na stejnojmenné stanici tramvaje https://goo.gl/maps/E23D81uPpPE2
Z centra to trvá nějakých 20 minut a z tramvaje vystoupíš rovnou do písku. Ještě hezčí pláž je pak na konečné stanici tramvaje Asklipieio Voulas https://goo.gl/maps/1gk5U1poU9H2 to už trvá z centra déle (okolo 40 minut), ale zase odtud jezdí přímý autobus na letiště, který je tam za cca 30 minut, takže ideální na koupačku před odletem.

0 Citovat

Letime zpet v 8 rano, ale mrknu na to a jednu z nich vyuzijem, diky za tip! Snad to bude jeste na koupani ted o vikendu, vypada to nadejne smiley

0 Citovat

Koupal jsem se tam letos na konci ledna, vzduch krásných 20° voda 16°, moře plné místních důchodců, kterým ani hodinový pobyt ve vodě nedělal očividně žádné potíže, mně teda 15 minut stačilo smiley Takže o koupání teď v listopadu bych se rozhodně nebál, voda bude ještě celkem teplá. Jinak v tom lednu byla ta vzdálenější pláž dost opuštěná, zdálo se že to tam žije spíše ve sezoně, kdežto ta bližší byla pěkně uklizená a upravená a také tam bylo o něco více lidí a tuším i nějaké stánky s občerstvením tam byly otevřené.

0 Citovat

diky za tip Ima, toto vyzera dost zaujimavo na spestrenie navstevy mesta.

edit:
ak by niekto mal zaujem sa preletiet Aegeanom a stravit den v Atenach, tak na jar tu je ponuka za 44 euro a s AMEX dokonca za 31 euro:)
https://www.kayak.de/flights/PRG-VIE/2017-04-02

0 Citovat

Diky... vyuzil jsem na jinym terminu.

0
7 reakcí