Jedu do Íránu, pravděpodobně od 7.do 31.10., hledám někoho jako spolucestujícího třeba jenom na část cesty. Plánuji projet zemí ale zatím nemám přesný plán. .

Írán říjen 2016 - hledám spolucestujícího, i na část cesty

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

5 reakcí

Jedu do Íránu, pravděpodobně od 7.do 31.10., hledám někoho jako spolucestujícího třeba jenom na část cesty. Plánuji projet zemí ale zatím nemám přesný plán.

0

Neposílám zatím SZ, protože nevím co bude...nicméně, Irán jako takový mě docela zajímá. Pokud bych tuto destinaci zvolil, preferoval bych se přidat každopádně k někomu na celou trasu a tím pádem mám dotazy- máš už koupenou letenku, případně do kdy ji hodláš pořídit?
Ten 10.-tý měsíc by se mi i docela hodil, budu se ale muset rozhodovat bohužel až během léta - nejdříve jeho začátku.

0 Citovat

Ahoj, zatím nemám koupenou letenku, uvažuji s termínem 7.10. Praha-Kyjev-Teheran, aktuálně asi 5800 Kč, zpáteční pravděpodobně 31.10. nebo 1.11., zatím nemám ani přesný itinerář. Zdá sa mi rozumné po příjezdu do Teheránu tam zůstat pár dní a pak přes Mashad, Shiraz, Isfahan, Yazd, možná Tabriz anebo v obráceným garde z Teheránu na jih a pak do Mashadu a zpátky do Teheránu. Taky jsem zvažoval, když už bych byl v Mashadu cestu do Afghánistánu, buď jenom Herát nebo i Kábul.

0 Citovat

z vlastnej skusenosti odporucam zvazit aj navstevu horskej dediny Masuleh nedaleko Rashtu a okolie Ramsaru. Plus nedaleko Tabrizu je starobyle mestecko Kandovan.

0 Citovat

Dík za tip. Podle obrázků to vypadá zajímavě.

0 Citovat

Ahoj, už si někoho našel? Právě také sháním s kým jet, na říjen-listopad. Ale tak max 10dní. Nebo je tu někdo jiný..?

0
5 reakcí