Takhle si loni pročítám weby, už je skoro prosinec a nepřichází žádná zajímavá nabídka na rok 2017. Tak v akci od Ryanairu podlehnu a kupuji letenku do Charleroi. Vzpomínám si na autobusy flibco a vím, kam s ním pojedu - do Brugg - tam jsem ještě nebyl na rozdíl od Bruselu.Byl jsem tam minulý víkend a vyšlo to super. Jen nemuselo být jako pod šedivou dekou. Mnohem víc než počasí jsem se obával návaznosti - na přestup z letadla na bus jsem měl 3/4 hodiny a už se mi loni stalo, že jsem měl s Ryanairem zpoždění hezkých 90 minut.  Mimochodem, další flibco jede až o 2 hodiny a očekávaný čas příjezdu do Brugg by se posunul až na půlnoc. To má většina recepcí už zavřeno a minimálně je tam třeba předem zavolat, aby někdo přišel otevřít.Bruggy mají nádherné koncentrované centrum. Jsou ideální na jednodenní výlet. Svými kanály trochu připomínají Amsterdam. Určitě nevynechat zvonici Belfort a radnici Stadhuis a přivést si 250g belgických pralinek po 7€.https://michal-na-cestach.blogspot.cz/2017/03/breznove-bruggy-cokolada.htmlodkaz na blogNáklady:letenka ... 1100 Kčbus do Brugg ... 2x5 €jednolůžák ... 42,2 €vstupy ... 14 € .

Víkend v jarních Bruggách

Založil ve fóru Cestopisy

2 reakce

Takhle si loni pročítám weby, už je skoro prosinec a nepřichází žádná zajímavá nabídka na rok 2017. Tak v akci od Ryanairu podlehnu a kupuji letenku do Charleroi. Vzpomínám si na autobusy flibco a vím, kam s ním pojedu - do Brugg - tam jsem ještě nebyl na rozdíl od Bruselu.

Byl jsem tam minulý víkend a vyšlo to super. Jen nemuselo být jako pod šedivou dekou. Mnohem víc než počasí jsem se obával návaznosti - na přestup z letadla na bus jsem měl 3/4 hodiny a už se mi loni stalo, že jsem měl s Ryanairem zpoždění hezkých 90 minut.  Mimochodem, další flibco jede až o 2 hodiny a očekávaný čas příjezdu do Brugg by se posunul až na půlnoc. To má většina recepcí už zavřeno a minimálně je tam třeba předem zavolat, aby někdo přišel otevřít.

Bruggy mají nádherné koncentrované centrum. Jsou ideální na jednodenní výlet. Svými kanály trochu připomínají Amsterdam. Určitě nevynechat zvonici Belfort a radnici Stadhuis a přivést si 250g belgických pralinek po 7€.

https://michal-na-cestach.blogspot.cz/2017/03/breznove-bruggy-cokolada.html

odkaz na blog

Náklady:
letenka ... 1100 Kč
bus do Brugg ... 2x5 €
jednolůžák ... 42,2 €
vstupy ... 14 €

0

pekne aj ked uplne tomu rozumiem, ked je len siva obloha..radsej keby burkove mraky boli, fotky hned vyzeraju lepsie :D

0 Citovat

Byl jsem v Bruggách 2x, poprvé bylo slunečno asi hodinu a pak se zatáhlo a pršelo a podruhé pršelo pořád. Město je to pěkné, to musím uznat, ale počasí mi nikdy nevyšlo a moc se mi tam nechce vracet. Byl jsem poprvé Duben, podruhé Květen v polovině.

0
2 reakce