Ahoj všem. V červnu jedeme na 3 měsíce do Afriky s partou přátel. Na úsek cesty z Lusaky do Malawi a zpět přes zákoutí Zambie do Lusaky nám vypadl jeden pár. Máme tak dvě místa volná.Hledáme fajn pohodového parťáka, tedy vlastně dva, na tuhle cestu, v termínu od 9.6 do 30.6.2017. Plánujeme nějaké treky, potápění a šnorchlování v jezeře Malawi, místní domorodci a kultura a samozřejmě safari v národních parcích...S sebou jen spacák a karimatku, osobní věci a oblečení, osobní lékárničku, fotovýbavu, peníze a hlavně dobrou náladu. Náklady, hrubý plán cesty, včetně mapy zašlu. Veškeré info na emailu andy.ka@centrum.cz nebo přes FB stránku www.facebook.com/anythinginafrica  kde jsou k dispozici fotky a naše předešlé cesty, pro představu jak cestujeme a jak dalece máme v Africe zkušenosti.  Piště, ptejte se ;-)Andrea .

Malawi a Zambie - fantastická Afrika ;-)

Založila ve fóru Hledám spolucestujícího

0 reakcí

 Ahoj všem. V červnu jedeme na 3 měsíce do Afriky s partou přátel. Na úsek cesty z Lusaky do Malawi a zpět přes zákoutí Zambie do Lusaky nám vypadl jeden pár. Máme tak dvě místa volná.

Hledáme fajn pohodového parťáka, tedy vlastně dva, na tuhle cestu, v termínu od 9.6 do 30.6.2017. Plánujeme nějaké treky, potápění a šnorchlování v jezeře Malawi, místní domorodci a kultura a samozřejmě safari v národních parcích...

S sebou jen spacák a karimatku, osobní věci a oblečení, osobní lékárničku, fotovýbavu, peníze a hlavně dobrou náladu.

Náklady, hrubý plán cesty, včetně mapy zašlu. Veškeré info na emailu andy.ka@centrum.cz nebo přes FB stránku www.facebook.com/anythinginafrica  kde jsou k dispozici fotky a naše předešlé cesty, pro představu jak cestujeme a jak dalece máme v Africe zkušenosti.  

Piště, ptejte se ;-)

Andrea

0
0 reakcí