Zdravim vospolok. Tak 40-ky v Skopje sme prezili, sice dehydrovani, ale zvladli sme aj trek z Vodna na Matku a otestovali aj akvapark.Premierovo sme na ranny let v Budapesti nespali v hlavnom meste, ale radsej pre zmenu v Ostrihome, ktory je super. Cela zabavka stala presne 100 euro na osobu:20 letenky, 20 ubytko, 10 euro Bratislava-Sturovo-Ostrihom-Budapest a ostatne sme prezrali, prepili a prekupali :Dhttp://tonicove.sk/macedonska-otocka/ .

Do Skopje cez Ostrihom

Založil ve fóru Cestopisy

4 reakce

Zdravim vospolok. Tak 40-ky v Skopje sme prezili, sice dehydrovani, ale zvladli sme aj trek z Vodna na Matku a otestovali aj akvapark.

Premierovo sme na ranny let v Budapesti nespali v hlavnom meste, ale radsej pre zmenu v Ostrihome, ktory je super. Cela zabavka stala presne 100 euro na osobu:

20 letenky, 20 ubytko, 10 euro Bratislava-Sturovo-Ostrihom-Budapest a ostatne sme prezrali, prepili a prekupali :D

http://tonicove.sk/macedonska-otocka/

0

Fajn cestopis :-) Obdivuju. Po páté a na to samé místo :-D To bych nemohl.

0 Citovat

diky, este musim docitat tvoje Rusko. Preco nie, vzdy sa da najst nieco nove, akvpark aj trek som este nebol a urcite sa tam opat vratim, asi zase o rok, dufam ze uz bizarne koleso aj telekomunikacna veza budu fungovat :D hlavne pre mna je Skopje dostupnejsie ako napr. tak Praha

0 Citovat

Možná to hodnotím okem rychloturistiky ze západní části Evropy. Najdu hostel, prohupsám město, jedno možná dvě muzea/památky a zase zpátky. Mít to ale ceny Makedonie, tak třeba mé zvyky naleznou nový směr :-D Už i to Rumunsko s Ruskem byly příjemné zpestření :-) a vlastně marocké zákusky a la pekárna Paul za 15 Kč :-))

0 Citovat

inak teraz som si uvedomil, ze v Skopje som bol prvykrat len kvoli Skopje, predtym to bolo spojene s Kosovom a Ohridom, Albanskom, Nisom, alebo Solunom :D

0
4 reakce