Čau všichni,kamarád dostal jednou nápad, že pojede na kole do Gruzie a zpátky, nikdo mu to nevěřil, tak sedl na kolo a jel...no a za pár měsíců byl úspěšně zpátky. Udělal o tom pár přednášek z cesty a tak přemýšlel co dál.Tak ho napadlo, že pojede do Bangkoku, koupí tuktuk a přijede na něm zpátky domů. Tak koupil letenku, letěl do Bangkoku, koupil tuktuk a už je tam pár měsíců a celkem to tam válí přes všechny možný peripetie apod... Každej týden vydává videovlogy z cesty a myslím, že to celkem stojí za to a že by to lidi tady na foru mohlo zajímat:)Proto přidávám link na jeho youtube stránku. Určitě ho potěší každé zhlédnutí a případně odběr...a určitě bude super, když mu poskytnete i nějaké rady a tipy :)https://www.youtube.com/channel/...OBQ/videos .

Tomík na cestách

Založil ve fóru Cestopisy

1 reakce

Čau všichni,

kamarád dostal jednou nápad, že pojede na kole do Gruzie a zpátky, nikdo mu to nevěřil, tak sedl na kolo a jel...no a za pár měsíců byl úspěšně zpátky. Udělal o tom pár přednášek z cesty a tak přemýšlel co dál.

Tak ho napadlo, že pojede do Bangkoku, koupí tuktuk a přijede na něm zpátky domů. Tak koupil letenku, letěl do Bangkoku, koupil tuktuk a už je tam pár měsíců a celkem to tam válí přes všechny možný peripetie apod... Každej týden vydává videovlogy z cesty a myslím, že to celkem stojí za to a že by to lidi tady na foru mohlo zajímat:)

Proto přidávám link na jeho youtube stránku. Určitě ho potěší každé zhlédnutí a případně odběr...a určitě bude super, když mu poskytnete i nějaké rady a tipy :)

https://www.youtube.com/channel/...OBQ/videos

0

https://www.facebook.com/tomiknacestach/


8615-18379494-10208893899450243-897353758-o-jpg-1280x720.jpg

0
1 reakce