Ahojte. Momentálne sa stáva čoraz populárnejšie Maroko vďaka priamym letom z Poľska a Maďarska. Aj my sme sa rozhodli, že ho navštívime a vyhral Marrakéš. Strávili sme tam predĺžený víkend počas sviatku 17.11. Leteli sme z Krakowa s FR. Veľmi sa nám tam páčilo a určite sa tam ešte niekedy vrátime. Marrakéš určite môžem odporučiť a nič určite nepokazíte ak si ho vyberiete za vašu ďalšiu cestu.Ak máte záujem, môžte si prečítať článok s dosť veľa fotkami na našom blogu: http://cestujzamenej.sk/2017/11/...instatrip/ .

Predĺžený víkend v Marrakéši

Založil ve fóru Cestopisy

7 reakcí

Ahojte. Momentálne sa stáva čoraz populárnejšie Maroko vďaka priamym letom z Poľska a Maďarska. Aj my sme sa rozhodli, že ho navštívime a vyhral Marrakéš. Strávili sme tam predĺžený víkend počas sviatku 17.11. Leteli sme z Krakowa s FR. Veľmi sa nám tam páčilo a určite sa tam ešte niekedy vrátime. Marrakéš určite môžem odporučiť a nič určite nepokazíte ak si ho vyberiete za vašu ďalšiu cestu.

Ak máte záujem, môžte si prečítať článok s dosť veľa fotkami na našom blogu: http://cestujzamenej.sk/2017/11/...instatrip/

0

Super popis i fotky, jenom nechápu to bloudění - GPS a mapy v mobilu nebyly?

0 Citovat

Tak v Maroku ve městech to moc nepomáhá. V Google Mapách i řadě ostatních je sotva půl všech ulic a uliček a k orientaci pomůže až rozmazaný satelitní snímek.

0 Citovat

Tak tak, a úzkých uličkách medin ani GPS není 100% pomocníkem.

0 Citovat

Boli aj mapy, aj gps, aj internet, ale ako chalani vyssie spominaju vacsina uliciek v mapach proste nebola

0 Citovat

Hezký popis i web

0 Citovat

V úzkych, kľukatých uličkách gps väčšinou funguje veľmi slabo. A je jedno, či je to nejaká severoafrická medina alebo talianske Bari.

0 Citovat

Dakujem za pochvalu :) inak pravdu povediac vobec som necakal, ze budem bludit :D to sa mi este nikdy a nikde nestalo

0
7 reakcí