Ahoj čtenáři,Už je to skoro rok, co jsem si zrealizovala svůj sen. Našetřila peníze a koupila jednosměrnou letenku do Mexika. Odtud jsme cestovali 9 měsíců Střední a Jižní Amerikou, teď chvilkově vyděláváme na Novém Zélandu a za dva měsíce zase míříme dál.Pro všechny, které cestování zajímá, píšu blog. Protože mi přijde, že spousta destinací je pěkná a zajímavá, ale ne tak nadpozemsky úžasná, jak se o nich tvrdí, snažím se naše cesty popisovat tak, jak nám reálně připadaly.Více si můžete přečíst na stránkách: https://kamnasvitrzanesl.wordpress.com/Iva .

Už téměř rok a stále na cestách

Založila ve fóru Cestopisy

3 reakce

Ahoj čtenáři,

Už je to skoro rok, co jsem si zrealizovala svůj sen. Našetřila peníze a koupila jednosměrnou letenku do Mexika. Odtud jsme cestovali 9 měsíců Střední a Jižní Amerikou, teď chvilkově vyděláváme na Novém Zélandu a za dva měsíce zase míříme dál.

Pro všechny, které cestování zajímá, píšu blog. Protože mi přijde, že spousta destinací je pěkná a zajímavá, ale ne tak nadpozemsky úžasná, jak se o nich tvrdí, snažím se naše cesty popisovat tak, jak nám reálně připadaly.

Více si můžete přečíst na stránkách: https://kamnasvitrzanesl.wordpress.com/

Iva

0

Klobúk dole, to je aj moj sen :) inak články sú super, mne sa páči také "jednoduché" písanie a nie príliš kecí okolo.. tak držím palce :)

0 Citovat

pekne, ziadne omacky, to sa mi rata

0 Citovat

Máš můj obdiv že ses do toho vůbec pustila :) užívej, cestuj dokud to jde :) určitě si něco z tvého blogu přečtu

0
3 reakce