Ahojte, někdy v polovině srpna tohoto roku se chystám na cca 3-4 týdenní výlet do Austrálie. Letenky sleduji už cca měsíc docela poctivě, zkoumal jsem různé kombinace spojů, ale zatím jsem nenašel takový, který by mi svou cenou a rozumnýmy přestupy vyhovoval. Chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti, že by se mohla opakovat akce s cenami letenek kolem 14 tisíc (myslím, že to bylo někdy ke konci roku 2013)? Případně, máte někdo zkušenosti s nějakým "low-cost" cestováním až do Sydney? Děkuji moc za jakoukoliv radu.  .

Letenky Sydney - srpen 2014

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahojte,
někdy v polovině srpna tohoto roku se chystám na cca 3-4 týdenní výlet do Austrálie. Letenky sleduji už cca měsíc docela poctivě, zkoumal jsem různé kombinace spojů, ale zatím jsem nenašel takový, který by mi svou cenou a rozumnýmy přestupy vyhovoval. Chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti, že by se mohla opakovat akce s cenami letenek kolem 14 tisíc (myslím, že to bylo někdy ke konci roku 2013)? Případně, máte někdo zkušenosti s nějakým "low-cost" cestováním až do Sydney?

Děkuji moc za jakoukoliv radu. smiley

0

Děkuji Vám oběma za reakce.
AlesPesl: Opravdu jsem letenky za tyto ceny viděl. Nerad bych byl za úplnýho lháře a podvodníka, ale nic bych za to nedal, že to bylo i na tomto webu.
Lucx: Nejlépe jsem zatím byl za 24300 s přestupem v Bangkoku s využitím akce od Turkish Airlines. V Bangkoku se ale bylo nutné přesouvat mezi 2 různými letišti a to už bych časově nestíhal... Ale třeba by to Tobě mohlo vyhovovat:)

0
1 reakce