Ahoj, plánuju letět přes víkend 13-14.7. konkrétně na Stansted, protože budu cestovat pak autem do duxfordu. Mám ještě čekat, že ceny poklesnou, tak jak to bývá cca ty 2 měsíce před letem? nebo to platí jen pro mimoprázdninové lety... tedka je cena kolem 1200,- tam a zpět cca litr., což je dost, když si vemu že sem tam byl na otočku loni v říjnu za 300,- tam...(ale z PED). Preferoval bych z prahy, ale případně kvuli ceně by šly i PED, Děkuji .

PRG - STN

Založil ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Ahoj, plánuju letět přes víkend 13-14.7. konkrétně na Stansted, protože budu cestovat pak autem do duxfordu. Mám ještě čekat, že ceny poklesnou, tak jak to bývá cca ty 2 měsíce před letem? nebo to platí jen pro mimoprázdninové lety... tedka je cena kolem 1200,- tam a zpět cca litr., což je dost, když si vemu že sem tam byl na otočku loni v říjnu za 300,- tam...(ale z PED). Preferoval bych z prahy, ale případně kvuli ceně by šly i PED, Děkuji

0

Srovnávat říjen s červencem asi nemá moc smysl. 

0 Citovat

Cena kolem 1200 kč je dobrá. Nelze počítat s tím, že 300 Kč je běžná cena letenky :D To jsou opravdu jen krátkodobé marketingové akce, obvykle na zimu, kdy je poptávka slabá.

0 Citovat

tak to sem měl naivní představy, no s cestováním teprve začínám :) takže to už asi kleast nebude co? třebas běhěm dubna eště?

0 Citovat

Nebude. Máš to tu psané 2x, teď 3x... Ale klidně počkej :) pak se budeš ptát, jestli se cena vrátí na těch 1200

0 Citovat

tak díky, koupil sem a ceny zatim držej, ale už mám klid :)

0
5 reakcí