Ahoj, sháním letenky do Argentiny na 2-3 týdny v listopadu, ideálně do Buenos Aires (následně Ushuaia/El Calefate). Má cenu čekat, jestli se objeví nějaká akce, nebo raději kupovat teď v předstihu? Nejlevnější letenky Praha-Buenos Aires jsem našla kolem 21 tis. Kč, což mi nepřijde úplně málo. Jsme flexibilní, co se týče data (konec října, listopad) i mista odletu (Německo, Rakousko..) i příletu (Buenos Aires, Montevideo, připadne i nějaká kombinace s jinými městy v regionu), kdyby byla dobra cena tak klidné i jen s příručním zavazadlem. Budu vděčna za jakékoliv tipy od zkušenějších cestovatelů :)  .

Argentina v listopadu

Založila ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj, sháním letenky do Argentiny na 2-3 týdny v listopadu, ideálně do Buenos Aires (následně Ushuaia/El Calefate). Má cenu čekat, jestli se objeví nějaká akce, nebo raději kupovat teď v předstihu? Nejlevnější letenky Praha-Buenos Aires jsem našla kolem 21 tis. Kč, což mi nepřijde úplně málo.

Jsme flexibilní, co se týče data (konec října, listopad) i mista odletu (Německo, Rakousko..) i příletu (Buenos Aires, Montevideo, připadne i nějaká kombinace s jinými městy v regionu), kdyby byla dobra cena tak klidné i jen s příručním zavazadlem.

Budu vděčna za jakékoliv tipy od zkušenějších cestovatelů :)


0

pozri lety z Milana a Talianska vseobecna, napr. tam vidim 6-29/11 z MXP do Buenos Aires za cca 660 euro a to som tam len tak strelil datumy

0 Citovat

Taky - na druhý pokus vidím Řím-B.Aires za E 580,- v termínu 29.10-18.11. Není to tak těžké  :-)


0
2 reakce