Zdravím. Koncem září poletíme z NYC do Prahy s velkými zavazadly a našel jsem nejprve Norwegian: NY JFK-Paříž CDG (22:30-11:25) a pak Vueling: Paříž CDG-Praha (15:00-16:45) Cenově (včetně 20 kg kufru) celkem cca 7600 Kč. Je zde nějaký zádrhel, který nevidím? .

NYC - Praha (názor na letenku)

Založil ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Zdravím. Koncem září poletíme z NYC do Prahy s velkými zavazadly a našel jsem nejprve Norwegian: NY JFK-Paříž CDG (22:30-11:25) a pak Vueling: Paříž CDG-Praha (15:00-16:45) Cenově (včetně 20 kg kufru) celkem cca 7600 Kč. Je zde nějaký zádrhel, který nevidím?

0

letiště CDG je zádrhelem, který bych už znovu zkousávat nechtěl. Cena OK. Za mě nejhorší letiště světa. Prostě chaotičtí Frantíci. Ale drtivá většina lidí si myslím že žádné problémy na CDG neměla. Jen můj názor vycházející z mé opak. zkušenosti. A aby pozemní personál nestávkoval...

0 Citovat

To letiště mě právě taky trochu zarazilo, byl jsem zvědav na reakci zkušenějších. Alespoň doba na přestup se zdá dobrá.

0 Citovat

CDG je prostě CDG. Hrozně záleží, z jakého terminálu na který se přestupuje, někdy to je jako na každém jiném velkém letišti (2E -> 2F a vv.), jindy to je na zabití (jakákoliv jiná kombinace :D). 

Ve vašem případě jde o negarantovaný přestup, navíc mezi terminály 1 a 3, tzn. vyzvednout kufry, projít pasovkou, přejet vláčkem, popojít pěšky a odbavit se na terminálu 3, tj. plechové boudě, kde nic není. No, příjemná zkušenost to asi nebude, ale pokud nebude mít první let zpoždění, za 3,5 hodiny to stihnete.
0 Citovat

CDG je peklo. Raději pěšky, než přestup na CDG. U nás ve firmě si CDG udržuje statistiku 50% ztracených zavazadel.

0 Citovat

Tenhle routing, to je peklo pro masochisty.

 Leťte s Emirates přes Dubaj, nebo ještě lépe Aeroflotem s garantovaným přestupem v Moskvě.
0 Citovat

Lukáš napsal(a):

Raději pěšky, než přestup na CDG.


+1

0
6 reakcí