Mám necelých 16000 Qantas points, za což se dá už něco koupit, ale zboží posílají jen do Austrálie a na Nový Zéland. Na půjčení auta nebo ubytování je lze také použít jen v Austrálii. Na letenky u jejich partnerů po Evropě to je asi zas málo. Nenapadá někoho, co s tím, aby to zbytečně neexpirovalo? .

Qantas points

Založil ve fóru Frequent flyer programy

2 reakce

Mám necelých 16000 Qantas points, za což se dá už něco koupit, ale zboží posílají jen do Austrálie a na Nový Zéland. Na půjčení auta nebo ubytování je lze také použít jen v Austrálii. Na letenky u jejich partnerů po Evropě to je asi zas málo. Nenapadá někoho, co s tím, aby to zbytečně neexpirovalo?

0

teď asi docela hodně lidí pojede i díky tomuto webu na Nový Zéland. Někteří z nich by asi využili půjčení auta, většina z nich bude potřebovat nějaké ubytko. Takže asi bych čekal až se ozvou. Ale 16000 majlí žádné terno nebude, já asi nikdy pořádně ty loyalty programy nepochopil. Ale to sem nepatří. Moje poznámka myslím.

0 Citovat

Jasně, pokud by se někomu ty body hodily, ať dá vědět. Ještě jsem koukal na letenky, tak tady to dá na jednu cestu PRG-LHR, ale v Austrálii je například zpáteční Sydney-Melbourne za 16000 bodů (těch pár bodů, co chybí se dá dokoupit). https://www.qantas.com/fflyer/dy...reCouldIGo

0
2 reakce