- Fórum
- Letecké společnosti
- Laudamotion
Laudamotion
Ty řecké ostrůvky vypadají zajímavě.
Jinak z Helsinek jistě existuje veřejná doprava do Petrohradu, ovšem jak je to z Lappeenranty? Ví někdo?
Jakub Langer napsal(a):Ty řecké ostrůvky vypadají zajímavě.
Jinak z Helsinek jistě existuje veřejná doprava do Petrohradu, ovšem jak je to z Lappeenranty? Ví někdo?
Vlak z Helsinek jezdi pres Lappeenrantu.
Z Lappeenranty se da do Petrohradu i lodi, nabizi plavby s ubytkem. Saimaatravel.fi/en/
Nevím, jestli to vůbec někdy půjde vlakem na evisum. Než by je všechny projeli a vytiskli by migrační karty, tak ten vlak bude v Petrohradu... Jak dlouho se jede busem z Helsinek? Z Tallinnu 7-8 hodin za cca 20e.
Mysleno to bylo tak, pri ceste do Petrohradu vynechat Helsinki a diky Laudovi tak prihodne vyuzit letiste v Lappeenrante (ktere je zrejme z centra dostupne i pesky), a tim padem se dostat do Petrohradu rycheji (kratsi cas na ceste) ...
Z letiste (takoveho vetsiho kravina) to je na vlakove nadrazi odhadem asi jen 3 km. Letos jsem tam byl. Z Berlina ;-)
Martin V napsal(a):Busem je to 7,5 - 8 hodin a kolem 20 euro za jeden smer, o poznani drazsim vlakem za 3,5 hodiny. A pokud se nepletu, tak e-vizum by melo fungovat na oboje.Nevím, jestli to vůbec někdy půjde vlakem na evisum. Než by je všechny projeli a vytiskli by migrační karty, tak ten vlak bude v Petrohradu... Jak dlouho se jede busem z Helsinek? Z Tallinnu 7-8 hodin za cca 20e.
Druid napsal(a):vlakem to bohužel nejde, nevím jestli prozatím, nebo napořád.Busem je to 7,5 - 8 hodin a kolem 20 euro za jeden smer, o poznani drazsim vlakem za 3,5 hodiny. A pokud se nepletu, tak e-vizum by melo fungovat na oboje.
Martin V napsal(a):Jaj, tak to je nemile. Jsem k navsteve Petrohradu zatim vzdycky pouzil vlak z Helsinek a zil jsem v presvedceni, ze ted to bude s e-vizem o to jednodussi. Diky za odkaz, jsem zase o neco moudrejsi.vlakem to bohužel nejde, nevím jestli prozatím, nebo napořád.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!