Zdravím,zrušili nám zpáteční let (pouze cestu zpět) 3 dny před odletem. Řešil to někdy někdo? Psal jsem jejich supportu, že existuje alternativní cesta s přestupem v AMS a bylo mi řečeno, že pouze mohu změnit zdarma první cestu z BSL do AMS a pak na vlastní náklady letět z AMS do PRG a následně požádat o refundaci. Na AMS to vychází 1h 20min na přestup, takže přemýšlím, že nepoletíme nikam (letenky za 5k z AMS). Jak v takovém případě postupovat? Dle jejich webu(https://www.easyjet.com/en/terms...cellations). Tuší někdo, jak to funguje? Máme si nechat vrátit peníze za ty letenky a pak žádat o kompenzaci, nebo jen žádat o kompenzaci? Díky za jakékoliv rady! .

easyJet - zrušení letu

Založil ve fóru Letecké společnosti

3 reakce

Zdravím,

zrušili nám zpáteční let (pouze cestu zpět) 3 dny před odletem. Řešil to někdy někdo? Psal jsem jejich supportu, že existuje alternativní cesta s přestupem v AMS a bylo mi řečeno, že pouze mohu změnit zdarma první cestu z BSL do AMS a pak na vlastní náklady letět z AMS do PRG a následně požádat o refundaci. Na AMS to vychází 1h 20min na přestup, takže přemýšlím, že nepoletíme nikam (letenky za 5k z AMS). Jak v takovém případě postupovat? Dle jejich webu(https://www.easyjet.com/en/terms...cellations). Tuší někdo, jak to funguje? Máme si nechat vrátit peníze za ty letenky a pak žádat o kompenzaci, nebo jen žádat o kompenzaci? 

Díky za jakékoliv rady!

0

Leťte z Basileje do Drážďan, kompenzaci žádejte i tak.

0 Citovat

Nakonec jsme nikam neletěli, kompenzace zamínuli s tím, že zrušení letu bylo způsobeno stávkou zaměstnanců letového provozu ve Francii. Má smysl se obracet na nějakou společnost, která kompenzace vymáhá?

0 Citovat

Zkus to pro klid duše, asi ti hned řeknou, že je to tak a rovnou to odmítnou.

0
3 reakce