Ahoj-mám jednoduchý dotaz. Rezervoval jsem si sedadlo v rámci letu s United airlines v letadle, se kterým nyní můj let neoperují (místo rezervovaného 787 je nyní let operován 777). Má rezervovaná místa tím padají? Nikde jsem totiž nenašel možnost rezervovat 777, navíc na webu za.com i v jejich aplikaci je pořád 787 a má rezervovaná sedadla... Dá se nějak rezervovat sedadlo v 777, nebo musím čekat 24 hodin před odbavení, kdy jim systém stejně nebude fungovat?Díky ;-) .

Změna letadla a rezervace sedadel

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

1 reakce

Ahoj-mám jednoduchý dotaz. Rezervoval jsem si sedadlo v rámci letu s United airlines v letadle, se kterým nyní můj let neoperují (místo rezervovaného 787 je nyní let operován 777). Má rezervovaná místa tím padají? Nikde jsem totiž nenašel možnost rezervovat 777, navíc na webu za.com i v jejich aplikaci je pořád 787 a má rezervovaná sedadla... Dá se nějak rezervovat sedadlo v 777, nebo musím čekat 24 hodin před odbavení, kdy jim systém stejně nebude fungovat?

Díky ;-)

0

Jestli mate rezervovane treba sedlo 18C, tak pri zmene typu z B787 na B777 stale zustane rezervace na toto sedadlo. V pripade ze u ineho typu letadla toto sedadlo 18C neexistuje, nebo je to sedadlo z ine kabiny ( busines/economy premium) tak potom Vam asi system automaticky prideli ine sedadlo... a potom cez MMB si to zmenite na Vami preferovane sedadlo.   

0
1 reakce