Ahojte cestovatelé,prosím o radu ohledně zpátečních letenek do Buenos Aires (Argentina). Rádi bychom cca kolem 5.-8.12. 2018 letěli z Prahy, Vídně nebo kdekoliv poblíž (jsme z Brna) a vraceli se koncem prosince cca (27-31.12.). Dlouho hledám letenky přes všechny možny vyhledávače, ale nedaří se mi najít nic pod 23.000Kč za osobu. Máte zkušenost s tím, kde takovou letenku najít, případně jestli se vyplatí ještě čekat na něco levnějšího nebo jestli je to normální cena za tuto destinaci? Taky jsem se chtěla zeptat jestli máte dobrou nebo špatnou zkušenost s nějakou konkrétní aerolinkou, která by takovou cestu zprostředkovávala. Pomohlo by nám to v rozhodování.Moc děkuju :) .

Buenos Aires, prosinec 2018

Založila ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahojte cestovatelé,

prosím o radu ohledně zpátečních letenek do Buenos Aires (Argentina). Rádi bychom cca kolem 5.-8.12. 2018 letěli z Prahy, Vídně nebo kdekoliv poblíž (jsme z Brna) a vraceli se koncem prosince cca (27-31.12.). Dlouho hledám letenky přes všechny možny vyhledávače, ale nedaří se mi najít nic pod 23.000Kč za osobu. Máte zkušenost s tím, kde takovou letenku najít, případně jestli se vyplatí ještě čekat na něco levnějšího nebo jestli je to normální cena za tuto destinaci? Taky jsem se chtěla zeptat jestli máte dobrou nebo špatnou zkušenost s nějakou konkrétní aerolinkou, která by takovou cestu zprostředkovávala. Pomohlo by nám to v rozhodování.

Moc děkuju :)

0

Cez vanoce nejsou letenky zrovna nejlevnejsi.. Mozna odlet z Madridu, Barcelony to muze zlevnit..?? 

0 Citovat

ahoj, po letenkach do BA jsem se dnes take dival, ale bylo to na unor a duben a nejlevneji jsem se dostal kolem 530liber z Dublinu s 2 dlouhymi prestupy. Luftwaffe ci KLM bezne kolem dvacky. Vzhledem k tomu ze chces letet za 5 mesicu moc casu na cekani na akci ci chybovku nemas. A i vzhledem k tomu ze tam mas Vanoce, sance vidim mizive. Vim ze na CL u infa o ARG jsou levnejsi ceny letenek, ale bohuzel nedokazu je najit.

0
2 reakce