Zdravím,chtěl jsem se zeptat, jak to s přestupem na tomto letišti. Vím, že tu již taková diskuze proběhla, ale jsem mírně zmaten.  Letíme s China Southern a oba máme zavazadlo k odbavení.Máme letenky: 1) Praha -> Amsterdam (přestup 5h)                               2) Amsterdam -> Guangzhou (přestup 4h 40m)                               3) Guangzhou -> TaipeiZpateční stejné, jenom s přestupem v Paříži místo Amsterdamu.Rád bych věděl, co vše je nutné vyřídit na letišti v Guangzhou :-) Je to poprvé, co takhle přestupuji mimo EU. Předem děkuji za jakékoliv rady. .

Guangzhou, Baiyun International

Založil ve fóru Letiště

5 reakcí

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, jak to s přestupem na tomto letišti. Vím, že tu již taková diskuze proběhla, ale jsem mírně zmaten.  Letíme s China Southern a oba máme zavazadlo k odbavení.

Máme letenky: 1) Praha -> Amsterdam (přestup 5h)

                               2) Amsterdam -> Guangzhou (přestup 4h 40m)

                               3) Guangzhou -> Taipei

Zpateční stejné, jenom s přestupem v Paříži místo Amsterdamu.

Rád bych věděl, co vše je nutné vyřídit na letišti v Guangzhou :-) Je to poprvé, co takhle přestupuji mimo EU. Předem děkuji za jakékoliv rady.


0

nic

0 Citovat

tonic napsal(a):


nic

Díky za rychlou odpověď. Takže prostě přiletíme a jen počkáme na další let (popř. si znovu odbavíme zavazadlo, pokud tak neučiní rovnou v Praze)?

0 Citovat

klasicky tranzit, batozina az do Taipeiu. V Kantone neprekladate nic, ani by vas pravdepodobne ani nevypustili z tranzitu :)

0 Citovat

tonic napsal(a):

klasicky tranzit, batozina az do Taipeiu. V Kantone neprekladate nic, ani by vas pravdepodobne ani nevypustili z tranzitu :)


Super, díky moc :-)
0 Citovat

Letěl jsem z Tchajpeje do Prahy přes Guangzhou / Amsterdam s China Southern. Tranzit v Guanghou nelze opustit letiště, pokud je přestup méně než 24 hodin. Na druhou stranu není potřeba vízum do Číny. Samotné letiště Guangzhou je nudné, poměrně přeplněné. Pozor, China Southern mi odmítli odbavit kufr až do Prahy (pouze do Amsterdamu). Měl jsem krátký přestup v Amsterdamu (pouze 1 hodinu). Odlětel jsem do Prahy bez kufru a pak mi ho přivezli domů tentýž den (nahlásit, že kufr nedošel). Servis u China Southern průměrný, angličtina posádky je slabší. Přeji krásný pobyt na Tchajwanu, ta země je nádherná.

0
5 reakcí