Ahoj,potřebovala bych poradit, nevíte někdo, zda se dají lístky do autobusu společnosti Sagales koupit i na místě, např. u řidiče? Přilétám v 8:40, bus do Barcelony odjíždí v 9, další jede v 11:45, vzhledem k tomu, že budu v Barceloně jen krátce bych chtěla stihnout první autobus, ale je to samozřejmě hodně "na knop". Nechci si tudíž kupovat lístek dopředu ani na jeden z busů, když nevím, který stihnu.Díky za každou odpověď. .

Girona - doprava busem

Založil(a) ve fóru Letiště

1 reakce

Ahoj,

potřebovala bych poradit, nevíte někdo, zda se dají lístky do autobusu společnosti Sagales koupit i na místě, např. u řidiče? 

Přilétám v 8:40, bus do Barcelony odjíždí v 9, další jede v 11:45, vzhledem k tomu, že budu v Barceloně jen krátce bych chtěla stihnout první autobus, ale je to samozřejmě hodně "na knop". Nechci si tudíž kupovat lístek dopředu ani na jeden z busů, když nevím, který stihnu.

Díky za každou odpověď.

0

Lístky na bus se kupují u budky na nástupišti. Nejde to přehlédnout. Bývá tam fronta, když přiletí letadlo. Většinou přidají 1-2 busy navíc podle počtu lidí a odjíždí později. Stihnout se to dá, když přiletíš dřív nebo na čas. https://www.sagales.com/uploads/...ff4526.pdf

0
1 reakce