Zdravím všechny zkušené cestovatele a prosím o pomoc s následujícím "oříškem". Potřebovala bych se dostat do Leedsu na termín 26.1.2019 (koncert). Ideálně bych letěla ten den ráno a jednu noc přespala, případně bych mohla letět už v pátek podvečer-večer a přespat 2 noci. Budete tak hodní a poradíte nějakou dobrou nabídku? .

Leeds 26.1.2019

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Zdravím všechny zkušené cestovatele a prosím o pomoc s následujícím "oříškem". Potřebovala bych se dostat do Leedsu na termín 26.1.2019 (koncert). Ideálně bych letěla ten den ráno a jednu noc přespala, případně bych mohla letět už v pátek podvečer-večer a přespat 2 noci. Budete tak hodní a poradíte nějakou dobrou nabídku?

0

Děkuji, to je super, jdu hledat.

0 Citovat

Leťte spíš do Manchesteru, ušetříte: http://azair.me/!3Hh2

0 Citovat

No já jsem to nakonec rozdělila. Letěla bych v pátek 25. z Wroclawi a nazpátek 27. do Krakowa (jsem z Ostravska). Cena tam 548 Kč, cena zpět nějakých 21 liber. To je dobré, ne?

0 Citovat

Nelitej z Prahy, zbytecne drahy pro Tebe. Let do MAN a z tama jede primo z letiste vlak do Leeds ( jizdenku nevyhazuj ci mej nabity mobil, pak ukazujes zase jizdenku) ci do LPL let a busem NE (2h) do Leeds. 

Jinak cena dobra. A kam jdes tam? ( dva roky jsem tam ted bydlel, muzu poradit a nebudli hlavne v Harehills a okoli) 

0 Citovat

Chystám se na Ramin Karimloo, vystupovat sbude v City Varieties. Ubytování jsem si našla  tohle, je to kousek od místa, kde bude ten koncert - ibis  Styles Leeds City Centre Arena , není moc drahé. Ale budu moc ráda, když mi poradíš s dopravou, co jsem vyčetla, tak se poměrně lehce dá dostat z letiště do centra, ale spíš jsem vždycky nervózní z toho, kde se kupuje lístek, kde se cvaká lístek atd. Děkuji


0 Citovat

Listek kupujes jen u ridice a nikde nic necvakas. Jo, z letiste jezdi autobus. Je to modry bus,  jmenuje se “Flying Tiger” a mela by to byt 757 cislo a jede primo na Coach station. Cena bude okolo 4£ za jizdu. 

0
6 reakcí