Ahoj, máte někdo zkušenosti s přidáním odbaveného zavazadla při letu s Fly Dubai (letenka koupená přes esky.cz) a jak je takové zavazadlo uvedeno v bookingu na jejich stránkách? Máme letenky Dubaj - Káthmandů, v rezervaci na esky.cz je uvedené registrovaná zavazadla: 0. V booking managementu na stránkách Fly Dubai je 40kg baggage allowance pro cestu Dubai - Kathmandu a 20kg baggage allowance pro cestu Kathmandu - Dubai, je to ale uvedené jako Optional Extras, z toho usuzuju, že tam odbavené zavazadlo nemáme a musíme ho dokoupit. Nejdřív jsem psal na podporu esky.cz, kde mi odpověděli, že tam odbavené zavazadlo skutečně není, ale že oni ho nemůžou do rezervace přidat a že je to pravděpodobně možné pouze na letišti. Psal jsem tedy na podporu Fly Dubai, kde mi bylo odpovězeno, že mám všechno řešit přes esky.cz, nebo zavolat na jejich linku do Dubaje. Volal jsem tedy znovu na esky.cz, dočkal jsem se odpovědi, že odbavené zavazadlo v rezervaci již máme s limitem 40kg na cestu tam a 20 kg na cestu zpět! Začal jsem to řešit před týdnem a nepohnul jsem se ani o píď. Teď čekám na další odpovědi z esky i Fly Dubai, ale už mi pomalu dochází trpělivost...ještě že na to máme dost času. .

Fly Dubai - odbavené zavazadlo

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

7 reakcí

Ahoj,

máte někdo zkušenosti s přidáním odbaveného zavazadla při letu s Fly Dubai (letenka koupená přes esky.cz) a jak je takové zavazadlo uvedeno v bookingu na jejich stránkách? Máme letenky Dubaj - Káthmandů, v rezervaci na esky.cz je uvedené registrovaná zavazadla: 0. V booking managementu na stránkách Fly Dubai je 40kg baggage allowance pro cestu Dubai - Kathmandu a 20kg baggage allowance pro cestu Kathmandu - Dubai, je to ale uvedené jako Optional Extras, z toho usuzuju, že tam odbavené zavazadlo nemáme a musíme ho dokoupit. Nejdřív jsem psal na podporu esky.cz, kde mi odpověděli, že tam odbavené zavazadlo skutečně není, ale že oni ho nemůžou do rezervace přidat a že je to pravděpodobně možné pouze na letišti. Psal jsem tedy na podporu Fly Dubai, kde mi bylo odpovězeno, že mám všechno řešit přes esky.cz, nebo zavolat na jejich linku do Dubaje. Volal jsem tedy znovu na esky.cz, dočkal jsem se odpovědi, že odbavené zavazadlo v rezervaci již máme s limitem 40kg na cestu tam a 20 kg na cestu zpět! Začal jsem to řešit před týdnem a nepohnul jsem se ani o píď. Teď čekám na další odpovědi z esky i Fly Dubai, ale už mi pomalu dochází trpělivost...ještě že na to máme dost času.

0

a uz si skusal volat na tu linku?

0 Citovat

Vzhledem k tomu, že je to v Dubaji tak se trochu obávám, že bych za ten hovor zaplatil víc než za ty zavazadla...

0 Citovat

poznas skype? alebo viber? dobi par euro kreditu a volaj kam chces za par centov

0 Citovat

V E-ticket zmínku o zavazadlech nemáš? Já to mám normálně uvedené v něm, teda letím PRG-KTM


FLIGHT     FZ 782 - FlyDubai    

DEPARTURE:     Prague, CZ (Ruzyne)   

ARRIVAL:     Dubai, AE (Dubai)  

BOOKING CONFIRMED, Economy     DURATION: 06:05

 

BAGGAGE ALLOWANCE:     30 Kilos

STOPS:     -

OPERATED BY:     FlyDubai, FZ

-----------------------------------------------------------------------------

FLIGHT     FZ 8017 - FlyDubai   

DEPARTURE:     Dubai, AE (Dubai)   

ARRIVAL:     Kathmandu, NP (Kathmandu)   

BOOKING CONFIRMED, Economy     DURATION: 04:15

 


BAGGAGE ALLOWANCE:     30 Kilos

STOPS:     -

OPERATED BY:     FlyDubai, FZ

0 Citovat

E-ticket dostaneš předpokládám až po on-line check-inu. Takhle to u mě vypadá v booking management na Fly Dubai. Není mi jasné jestli to optional extras znamená možnost že si to můžeš dokoupit, nebo to tam už je zahrnuté..


letenka.png

0 Citovat

Ne, E-ticket dostaneš od společnosti, kde jsi kupoval letenky. Tedy u tebe od esky.cz.

Sloupec s Baggage tam nemám.

0 Citovat

Tam je právě Registrovaná zavazadla: Chybí...ale podle jejich poslední informace od nich tam jsou...wtf.

0
7 reakcí