Zdravím spolucestovatele,chtěl bych poprosit o radu:Kam je možné najít zpáteční letenky do nějaké exotiky (J-JV Asie, Střední-Jižní Amerika atp.) na konec roku, posledních 14 dní v prosinci za rozumný peníze (do 10-12k) Máme tam zabookovanou dovolenou a chtěli bychom nějakou exotiku a poznávání, tak se snažíme najít skoro-kamkoli dostupný letenky.Děkuji předem za radu,Libor .

Letenky exotika na posledních 14 dní v prosinci

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Zdravím spolucestovatele,


chtěl bych poprosit o radu:


Kam je možné najít zpáteční letenky do nějaké exotiky (J-JV Asie, Střední-Jižní Amerika atp.) na konec roku, posledních 14 dní v prosinci za rozumný peníze (do 10-12k) 


Máme tam zabookovanou dovolenou a chtěli bychom nějakou exotiku a poznávání, tak se snažíme najít skoro-kamkoli dostupný letenky.


Děkuji předem za radu,

Libor
0

Budu rád za jakoukoli radu ať se to týká destinace, kam víte, že jsou dostupné letenky nebo letecké společnosti nebo nějakou konkrétní akci na kterou se vyplatí číhat či cokoli dalšího.

Díky:)

0 Citovat

koncem roku je top top top letecka sezona, pulka rozvinuteho sveta ma volno a chce nekam za exotikou. i v akcich byvaji tyto terminy blackout period. nikdo nevi co se objevi, ale sance na libovku pres vanoce do exotiky je velmi mala, ba miziva. pocitej s tim, ze i ceny hotelu budou vysponovane.

0 Citovat

vsichni chteji nekam vyrazit, stejne jako my no, to jsme si pri bookobani dovolene uplne neuvedomili, díky za info :)

0 Citovat

Co Kathmandu s air arabia? cca 12,5 tis..

0 Citovat

To ti asi nebude stačit ani na týden ve Špindlu.

Zkus Egypt, Kanáry, Omán, Emiráty...

0 Citovat

Dubaj, Kanáry, Omán :) ostatní je dost nereálné :)

0 Citovat

Díky moc za info vsem, aspon vime kam mame smerovat hledani.

0
7 reakcí