- Fórum
- Letecké společnosti
- Volotea
Volotea
Teď jen doufat, že se do Prahy někdy vrátí, Francie je zrušená komplet až do září, na léto drží jen Cagliari...
Pěkné, kéž by se chytlo hodně lidí a začali konečně někam lítat. Z Prahy zatím jen osekané Nantes, CAG zrušeno, Lyon, BOD, TLS i MRS pořád odsouvají.
Když má člověk rád Francii tak jsou fajn, létají i v dobrých časech na prodloužené víkendy. Snad už to obnovení linek nebudou posouvat.
Jan Vidim napsal(a):Mega Volotea zdarma na 30 dní.
przepraszam napiszę po polsku .
Mam lot volotea a u nas ta linia jest mało popularna.
Megavolotea oferuje 15 dniowy okres próbny.Zakupiłem bilety ,samo dodało za darmo miejsca i 10 kg bagaż rejestrowany(nie mogę z tego zrezygnować)
Lot mam za 14 dni a okres próbny wygasza się za 2.
Jak odznaczam automatyczne przedłużenie za 50 dni-to mi się wyświetla ,że stracę wszystkie zniżki,także na lot,który już zarezerwowałem.
KArtę pokładową mam już pobraną.Czy ktoś wie czy muszę teraz coś dopłacić.Nie chciałbym przy bramce płacić po 50 euro za każdy bagaż.
tłumacz google
Omlouvám se, budu psát polsky. Mám let volotea a tato řada u nás není moc oblíbená. Megavolotea nabízí 15denní zkušební období, koupil jsem letenky, přidal volná místa a 10 kg odbavené zavazadlo (nemohu na to odstoupit) Můj let je za 14 dní a zkušební doba vyprší za 2. Jak označím automatické prodloužení za 50 dní, říká mi to, že přijdu o všechny slevy, a to i na již rezervovaný let. Palubní lístek je již vyzvednut.Ví někdo,jestli musím nyní připlácet.Nechci platit 50 euro za každé zavazadlo u brány.Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!