Ahoj, jelikoz planujeme s pritelkyni nasi prvni dovolenou u more a chteli bychom bez cestovky na Kanary, tak se nam naskyta otazka, kdy koupit letenky, chteli bychom na Kanary v druhe pulce cervna, ale nevime, zda-li to bude levnejsi pozdeji, nebo ted. Poradili byste, prosim? A jeste pokud mate nejake rady, tipy, zazitky na Kanarech(je jedno jaky ostrov), klidne mi je sem pripiste, budu jedine rad. :)) .

Kanarske ostrovy

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

11 reakcí

Ahoj, jelikoz planujeme s pritelkyni nasi prvni dovolenou u more a chteli bychom bez cestovky na Kanary, tak se nam naskyta otazka, kdy koupit letenky, chteli bychom na Kanary v druhe pulce cervna, ale nevime, zda-li to bude levnejsi pozdeji, nebo ted. Poradili byste, prosim? A jeste pokud mate nejake rady, tipy, zazitky na Kanarech(je jedno jaky ostrov), klidne mi je sem pripiste, budu jedine rad. :))

0

este do dalsieho tematu by to chcelo pridat..ohladom leteniek..aj si pozeral kolko to teraz vychadza?...btw ohladom tipov na Kanare...pandorina skrinka otvorena :))

0 Citovat

A hlavně nezakládat 2 vlákna...

0 Citovat

Jasne, to se omlouvam, chtel jsem tamto smazat, ale hazelo mi to chybu. Jinak diky. 

0 Citovat

niet zac, ked najdes nieco teraz s odletom z okolitych letisk do 80-100 euro, tak by som to kupil. akcie mozu byt, ale ani nemusia.

0 Citovat

Já myslím, že do června je ještě moře času na to, aby se dalo koupit něco výrazně levněji než 100e. Letos jsem na červen kupoval koncem dubna za 65e.

0 Citovat

tonic: než to Mikir všechno sepíše, bude jaro klepat na dveře:-)

0 Citovat

mmch, Ondřeji, tady je v několika dalších vláknech asi tak na týden čtení tipů a rad na Kanáry, zkus pohledat

0 Citovat

Děkuji tedy za rady a omlouvam se za to dalsi vlakno, ale bohuzel mi to nejde smazat :) 

0 Citovat

Spoločnosť na auto odporúčam Autoreisen alebo Cicar. Bol som zatiaľ 2x Lanzarote a 1x Fuerte, prvý spomenutý ma očaril svojou celkovou atmosférou, naozaj ako keby som bol na inej planéte. Fuerte má zasa najkrajšie pláže aké som videl, avšak je tam dosť veterno. 

0 Citovat

Ja  k tomu  nic sepisovat nebudu , alespon se ukaze jak stare prispevky jde, nebo nejde najit , o vsech ostrovech jsem tu  napsal dost  podrobne , kdo chtel tak i do SZ  , v lete jsme  tam nikdy nebyli  ,  protoze  k tomu nemame jediny duvod , za teplem a teplym morem se tam zcela jiste v lete nejezdi , je to Atlantik ,  v zime 10 x  a krom Ell Hierra  na vsech ,  Na Kanary ma hlavne smysl jezdit od  rijna-listopadu  do  brezna-dubna  

Co se tyka  tech cen letenek  tak o cene nad  50 euro za jednu cestu  tedy  za tech 100 euro a vice  ma smysl uvazovat leda  na vanoce , kdyz  to clovek neuhlida vcas,  ted nedavno  tu bylo dost letenek za  10-20 euro jedna cesta  a  byly  i akce na   2 eura  za cestu,  jeste ted do pulky prosince , spis si to chce pohlidat  ceny   z Nemecka , z Vidne  a   z Veke Britanie , pripadne z Polska  , odkud jsou lepsi  ceny nez  z ceskych letist  

pujceni auta  Cicar  ,plus car  , kdyz je tu zminovane Lanzarote  a Fuerteventura  , tak souhlasim  ,Lanzarote asi nejlepsi kompromis mezi plazemi  a  aktivitami  ,urciite stredisko  Puerto del Carmen, a plaze pak  oblast Papagayo u Play Blanca   Fuerteventura nejlepsi plaze ze vsech ostrovu.   vetrno asi   ano , ale da se vybrat  , treba na jihu oblast  Esquinzo ,ktera je  trosku  terenem pred vetrem chranena , je treba ale pocitat   s tim ze v te oblasti jou jen plaze,  Morro Jable je  8 km 

Jeste se  da taky uvazovat  o  La Palme . kde jsou slusne plaze a velke vyziti  v horach  a neni  tam tak narvano jako na Tenerife nebo Gran Canarii . La Gomera a Ell  Hiero jsou male ostrovy  tak na  3 dny  a nahore  na severu u Lanzarote  je jeste Gracioasa tam se da zajet na vylet z Lanzarote 

Sakra  stejne jsem se rozepsal -) ale Kanary mam moc rad ,  je to tam parada  a je to za humny =)

0 Citovat

Mikir nezklamal :)

0
11 reakcí