Dvoudenní promo akce na 20% off. http://bit.ly/1q1sYhZ Platí do zítřejší půlnoci, resp. 25.06. a 00:59h Cesty do 15.11.2014 .

Jet2.com

Založil ve fóru Letecké společnosti

4 reakce

Dvoudenní promo akce na 20% off. http://bit.ly/1q1sYhZ

Platí do zítřejší půlnoci, resp. 25.06. a 00:59h
Cesty do 15.11.2014

0

Od 3.11.2017 zahajuje Jet2 přímou linku mezi Prahou a Birminghamem. Létá se pondělí a pátek a cena za zpáteční letenku startuje na 2.500 Kč.

0 Citovat

Ahojte, potřebuji pomoct se svízelnou situací u Jet2.com

Já a kamarádka, jsem chtěli zarezervovat letenku pro kamarádku na 3.8.2017 . Ten den, kdy jsme to rezervovali ( 2.7.2017 ) měli Jet2.com stránky pod upgradem, ale letenky pořád šly koupit. Když jsme se dostali do finální fáze koupi letenek, tak nám stránka vyhodila error a nešlo dále nic dělat, zkusili jsme to ještě 3x a pořád ten samý error, takže jsme to nechali být a koupili letenku přes jinou společnost, teď to ALE.

Kamarádka ( co to kupovala ) odletěla ten den na dovolenou (2.7.) a dál jsme se nestarali, až do doby, než přišla sms na check-in. Co jsme zjistili tak 5.7.2017 Jet2 strhlo v tichosti z bankovního účtu peníze za letenku a neposlalo žádný email kamarádce či sms o tom, že letenka je vystavena. 29.7.2017 přišla sms o tom, že je otevřený check-in, takže ihned další den jsem napsal do Jet2 email o tom, co se stalo, ale týden nikdo neodpovídal.

Včera jsem psal na fb Jet2. že máme tento problém, tam mě odkázali na tel. číslo, na které jsem se dovolal, vysvětlil situaci, nadiktoval paní ref. číslo, jméno a příjmení pasažéra, teď další ALE chtěla mluvit s pasažérem či její adresu bydliště, takže v tento moment hovor skončil.

Chci se zeptat, jaká je šance dostat peníze zpět za takto nevystavenou letenku ( nikdo o ní nevěděl do doby, než přišla sms, mysleli jsme si, že to je chyba jejich systému a že se to pošle zpět, než došla sms ) a nutně potřebuje mluvit s pasažérem, který neumí anglicky, takže to budu muset stejně dělat já ? Neboť jediný z náš tří to nějak dokážu povysvětlovat a dorozumět se, další problém je, že já jsem v Anglii a pax v Čr... Letenka stála skoro 3k, o peníze ani nejde než o to, že nikdo nevěděl, že pro nás letenka existuje i přes to, že stránka ukazovala error ( fotku máme toho erroru ) až při konci platby.

Díky moc, za jakoukoliv radu

PS: adresu pax mam už, tak snad zítra to nějak vyřeším z Anglie...

0 Citovat

Stačí jim říct, že nemluví anglicky a proto to řešíš za něj. Pokud je Jet2 svolné k řešení, tak to snad dopadne v pořádku. JInak se to dá uhrát na neautorizovanou platbu, snadno prokazatelnou, protože ti nikdo prodej nepotrvdil.

0 Citovat

No, Jet2 se postavilo k tomu tak, že dělá mtrvého brouka, takže se to řeší přes banku. No, po emailu, fb podpory, několikrát volání na číslo, 5 emailů na adresu z podpory a navštívení jejich kaceláře v Leedsu, kdy jsem dostal stejnou mailovou adresu jako při telefonátech se to řeší přes banků. Tak snad to už klapne.

0
4 reakce