Hledáme výhodné letenky někam do tepla na Vánoce (cca 14 dnů), nevíte o nějaké akci s odletem z Prahy, Vídně nebo Budapešti a návratem do stejného města? předem díky za pomoc. .

Exotika na Vánoce

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Hledáme výhodné letenky někam do tepla na Vánoce (cca 14 dnů), nevíte o nějaké akci s odletem z Prahy, Vídně nebo Budapešti a návratem do stejného města? předem díky za pomoc.

0

Ahoj,
vybrali jste si nejhorší období roku - odlety mezi 14. a 24. prosincem a návraty mezi koncem prosince a první polovinou ledna jsou každoročně nejvytíženější období roku, ubytování v destinacích je i dvojnásobně dražší než po zbytek roku a stejně je to i s cenami ostatních služeb. Moc bych na Vašem místě nepočítal s výhodnými akcemi na letenky, bývají spíše výjimečně a náhodně, často spíše jako chybové tarify než plánované akce. Kdybyste jeli o 3 týdny dříve, tak je akcí hodně a výrazně ušetříte - aktuálně Thajsko, Vietnam, Seychelly a určitě budou i další.... ale na Vánoce bych spíše čekal na nějaký ten chybový tarif, tam se ale musíte rozhodovat okmažitě z hodiny na hodinu... S akcemi aerolinek typu "Thajsko za 11 tisíc s Etihadem" příliš nepočítejte.

0
1 reakce