Ahoj vespolek, kamarádka letí z Argentiny do Prahy s přestupem v Amsterodamu, tou dobou budu poblíž, tak mě napadlo zajet na letiště a aspoň na tři hoďky během přestupu se s ní potkat. Neznám ale vůbec místní letiště a netuším, jak přestup probíhá a jestli se s ní vůbec potkat můžu, když nebudu mít letenku. Zná tu někdo prosím Schiphol z pohledu přestupujícího cestujícího? Mám šanci se s ní setkat? Předem moc díky za odpověď! .

Přestup Amsterdam

Založil(a) ve fóru Letiště

7 reakcí

Ahoj vespolek, kamarádka letí z Argentiny do Prahy s přestupem v Amsterodamu, tou dobou budu poblíž, tak mě napadlo zajet na letiště a aspoň na tři hoďky během přestupu se s ní potkat. Neznám ale vůbec místní letiště a netuším, jak přestup probíhá a jestli se s ní vůbec potkat můžu, když nebudu mít letenku. Zná tu někdo prosím Schiphol z pohledu přestupujícího cestujícího? Mám šanci se s ní setkat? Předem moc díky za odpověď!

0

Pokud ona vystoupí z bezcelní zóny, tak se s ní samozřejmě setkat můžete.

0 Citovat

Jak říká Petr, kamarádka musí vylézt z tranzitní zóny do veřejné, ale pokud je dost času, nijak ji to neomezí. Odbavená bude nejspíš z Argentiny až do Prahy, pokud letí na jednu letenku, takže o kufry ani žádné další odbavení se starat nebude. Jen vyjde ven, setkáte se a pak zase přes bezpečnostní kontrolu projde dovnitř.

0 Citovat

Nemáte někdo tip, jestli není u Schipholu něco zajímavého? Myslím nějaké letecké muzeum, nějaká vyhlídka, prostě cokoliv, co se dá stihnout během 5 hodinového přestupu.  Na rychlé město to spíš nevidím...

0 Citovat

To by mě taky zajímalo. Mám tam podobně dlouhý přestup. Pokud bude energie a poletí to na čas, risknu i to město. Je to na zpáteční cestě. Jinak z mého jednoho přestupu si pamatuji, že na letišti je solidní výběr suvenýrů za ceny podobné jako v centru Amstru.

0 Citovat

Střecha terminálu funguje jako vyhlídka, dá se tam sledovat provoz. Určitě je na stránkách letiště odkaz a popis, kudy se tam jde.

0 Citovat

Netřeba hledat popis cesty, ukazatele na tu terasu jsou všude po letišti :) 

0 Citovat

Web říká, že je zavřená a otevře se během léta.

The Panorama Terrace is a popular spot to watch planes with a hot coffee or snack. Sadly, the terrace will be closed due to the works taking place at Departures 1 but will reopen halfway through the summer.

0
7 reakcí