Ahoj všem,Již nějakou dobu hledám jednosměrnou letenku ze Sydney do Prahy na konec července. Zkouším to několikrát denně, protože se velice často objeví letenka od China Eastern za poloviční cenu a mnohem kratší časově, než téměř všechny ostatní nabídky. Vyhledávač mi ji velice často najde, ale i když ihned kliknu na rezervovat letenku, nabídka již není platná. Nevíte někdo, jestli je nějaká šance letenku koupit? Nebo je to jen nějaká chyba? Předem moc děkuji za odpovědi.  .

Sydney-Praha, červenec 2019, China Eastern

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj všem,

Již nějakou dobu hledám jednosměrnou letenku ze Sydney do Prahy na konec července. Zkouším to několikrát denně, protože se velice často objeví letenka od China Eastern za poloviční cenu a mnohem kratší časově, než téměř všechny ostatní nabídky. Vyhledávač mi ji velice často najde, ale i když ihned kliknu na rezervovat letenku, nabídka již není platná. Nevíte někdo, jestli je nějaká šance letenku koupit? Nebo je to jen nějaká chyba? 


Předem moc děkuji za odpovědi. 

0

Aká cena sa ti zjavuje?

0 Citovat

Ta nejzajímavější je cca 9 000 CZK a let cca 27 hod. Ale teď například tam je nabídka za 12, 5 tis. a let 29 hod. a i ta nefunguje...obojí od stejné aerolinky. 

0 Citovat

Vyzerá že okolo 400€ sa to dá kúpiť (cez momondo.co.nz -> nz.travel2be.com, teraz stúpla cena na 440€ tak skús počkať než vynuluje moju reláciu), na ITA je inak cena 338€. Takže skús len pohľadať po rôznych jazykových verziách stránok.

0 Citovat

To je pořád dokola všude stále stejný let a stejná nabídka. Jen bych ji raději pořídil přes jiného agenta než je Travel2be. Jaké s nimi máš zkušenosti?

0
4 reakce